menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

CoD4 Pomoc Res ... obrazovke a Lag

Reply

Thread Tools
Old 3. júna 2009, 13:49
Člen Skupina

Default CoD4 Pomoc Res ... obrazovke a Lag

Ahoj, práve som kúpil nový monitor Samsung 23 in 4 palca väčší než moje posledné tak veľký krok smerom hore! (Rozlíšenie 1920 x 1080)

Tak ako tak, som bol hrať Call of Duty 4, a rozhodla sa ju do okna ... som googled, ako som musel zmeniť konfig slight (meniace sa na celú hodnotu 1) ..

Prebiehala pokutu žiadny rozdiel okrem Mohol som použiť svoj monitora, kým ostatní hrajú bez toho, aby na minimalizáciu ...

I potom preinštalovať hru kvôli nehode je zakázané. A teraz zrazu, keď som ju v okne pre FPS na 40, oproti 90 pôvodne ....

Tiež som si moju obvyklú 90 FPS, keď v celej .... Nedarí sa mi do práce, prečo ju majú v okne by sa mohlo dotknúť FPS .... Nemyslím si, že som niečo zmenil drastické ..

Iná vec taky, keď som sa do okna na hlavnom paneli pôvodne neboli vidieť ... a teraz je to ...

Môže mi niekto pomôcť ..?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.