мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Цод4 Помоћ ... корисничко Рес и лаг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јуни 2009, 13:49
Мембер Гроуп

Default Цод4 Помоћ ... корисничко Рес и лаг

Поздрав, Управо сам купио нови монитор Самсунг 23 инцх 4 инча већа од моје последња тако велики корак уп! (Резолуција 1920 кс 1080)

Аныуаыс, ја сам био играње позив Дуты 4 и одлучио да га у прозору ... ја гооглед како и сам морао променити цонфиг слигхты (фуллсцреен да мења вредност 1) ..

Ит еарлы фино нема разлике, осим што могу да користе свој други монитор док свира без да минимизира ...

И онда реинсталлед игру због несреће коју су забрањене. Сад одједном, кад сам га ставио у прозору за ФПС је на 40, за разлику до 90 оригинално ....

Исто тако сам моје уобичајене 90 ФПС код фуллсцреен .... ја не могу чинити се за посао зато што је у прозору ће утицати на ФПС .... Не мислим ја ништа драстично су се променили ..

Друга ствар је кад сам га на програмској траци прозора изворно није био видљив ... сада је ...

Може било ко помоћ мене ..?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ЦОД4 + Уиндоус 7 каскаде ПЦ & конзоле Игре 1 8. јуна 2009 17:30
Недостатак ЦОД4 Сервери у ТН ... тхеФутуре ПЦ & конзоле Игре 2 22 мај 2009 16:50
Који је најбољи видео картицу за модерне игре попут цод4 фирефокскс04 Грапхицс Цардс & Мониторс 8 28 децембар 2008 21:22
Цод4 онлине црысис или било ко? Цеу27 ПЦ & конзоле Игре 6 11 април 2008 02:09
Уклони ЦОД4 Цеу27 Уопштено Софтуаре Цхат 1 9 март 2008 10:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц