менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Cod4 Довідка ... екран Res і Лаг

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 13:49
Член групи

Default Cod4 Довідка ... екран Res і Лаг

Здравствуйте, я тільки що купив новий монітор Samsung 23 дюйми 4 дюйми більше моєї останньої такий великий крок вперед! (Дозвіл 1920 х 1080)

У будь-якому випадку, я грав Call Of Duty 4, і вирішив покласти його у вікно пошуковій системі Google ... Я, як і мені довелося змінити конфігурації злегка (на весь екран змінюється значення 1) ..

Вона побігла штрафу ніякої різниці, за винятком я міг використовувати мої інші в той час як у програмі моніторингу без необхідності звести до мінімуму ...

Потім я перевстановити гру через заборони випадково. І раптом, коли я поклав його у вікно ФПС на 40 в порівнянні з раніше 90 ....

Також я отримаю свій звичайний 90 FPS, коли на весь екран .... я не можу здатися на роботу, чому покласти його у вікно позначиться на FPS .... Я не думаю, що я нічого не змінило різке ..

Інша річ, теж, коли я його у вікно на панелі завдань, спочатку не було видно ... Тепер вона є ...

Чи можна мені допомогти ..?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
COD4 + Windows 7 Kaskade PC & консоль Gaming 1 8 червня 2009 17:30
Відсутність COD4 серверів в Т ... theFuture PC & консоль Gaming 2 22 травня 2009 16:50
Який найкращий відеокарти для сучасних ігор, як cod4 firefoxx04 Графічні карти & Монітори 8 28 грудня 2008 21:22
Cod4 Crysis або кого-небудь в Інтернеті? Cew27 PC & консоль Gaming 6 11 квітня 2008 02:09
Видалити COD4 Cew27 General Software чат 1 9 березня 2008 10:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.