menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

CoD4 + Windows 7

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 14:35
Nový člen skupiny

Default CoD4 + Windows 7

Ahoj všem,

Jen jsem nainstalované Windows 7 a OMG! I love this oken! Všechny ovladače byly nainstalovány automaticky a vše bylo bezproblémové spuštění! Krásné, já prostě miluju.

Ale teď přichází problém ... Je-li změnit rozlišení ve hře, to řešení, které není moje rozlišení (1200x800), hra se zobrazí černé (stejně jako širokoúhlý film na běžné televizi), +, když změním mou rozlišení, je jsou zobrazeny ve stejném tyče! Dokonce i když změním rozlišení obrazovky s okny sedm.

Systém:
Notebook: Toshiba Satelite A300-16i

Thanks in advance!

Pozdravy,

Purno.
Old 8. června 2009, 17:30
Člen Skupina

Default CoD4 + Windows 7

Tak jste ověřili, že váš notebook zvládne CoD4? Také zde by mohlo být mnoho možností, proč tento vyskytující .....
1) Windows 7 není plně dokončena spustit CoD4 ačkoliv já znám někoho, kdo se podařilo dostat se do práce ... ale možná by bylo velké množství změn v OS sám.
2) Pravidelně sleduje možné (spak), když to nic nezmění.

Mohl byste nahrát snímek se nám přesně to, co se děje při spuštění hry ..

ND
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
CoD4 Nápověda Res ... obrazovce a Lag NeuroDrive PC a herní konzole 0 3. června 2009 13:49
Nedostatek CoD4 servery v TN ... theFuture PC a herní konzole 2 22. května 2009 16:50
Jaký je nejlepší grafická karta pro moderní hry, jako CoD4 firefoxx04 Graphics Cards & Monitory 8 28. prosince 2008 21:22
CoD4 nebo Crysis online někdo? Cew27 PC a herní konzole 6 11 dubna 2008 02:09
Odstranit CoD4 Cew27 Obecné Software Chat 1 9. Březen 2008 10:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.