![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Jen jsem nainstalované Windows 7 a OMG! I love this oken! Všechny ovladače byly nainstalovány automaticky a vše bylo bezproblémové spuštění! Krásné, já prostě miluju. Ale teď přichází problém ... Je-li změnit rozlišení ve hře, to řešení, které není moje rozlišení (1200x800), hra se zobrazí černé (stejně jako širokoúhlý film na běžné televizi), +, když změním mou rozlišení, je jsou zobrazeny ve stejném tyče! Dokonce i když změním rozlišení obrazovky s okny sedm. Systém: Notebook: Toshiba Satelite A300-16i Thanks in advance! Pozdravy, Purno. |
|
| |||
| |||
| Tak jste ověřili, že váš notebook zvládne CoD4? Také zde by mohlo být mnoho možností, proč tento vyskytující ..... 1) Windows 7 není plně dokončena spustit CoD4 ačkoliv já znám někoho, kdo se podařilo dostat se do práce ... ale možná by bylo velké množství změn v OS sám. 2) Pravidelně sleduje možné (spak), když to nic nezmění. Mohl byste nahrát snímek se nám přesně to, co se děje při spuštění hry .. ND |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CoD4 Nápověda Res ... obrazovce a Lag | NeuroDrive | PC a herní konzole | 0 | 3. června 2009 13:49 |
| Nedostatek CoD4 servery v TN ... | theFuture | PC a herní konzole | 2 | 22. května 2009 16:50 |
| Jaký je nejlepší grafická karta pro moderní hry, jako CoD4 | firefoxx04 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 28. prosince 2008 21:22 |
| CoD4 nebo Crysis online někdo? | Cew27 | PC a herní konzole | 6 | 11 dubna 2008 02:09 |
| Odstranit CoD4 | Cew27 | Obecné Software Chat | 1 | 9. Březen 2008 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |