![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, JA pravedan instaliran Windows 7, i OMG! I love this prozore! Svi vozači su instalirane automatski, sve je pokrenut glatka! Lijepe, JA pravedan hatar Internet. Ali sada dolazi problem ... Ako sam promijeniti rezoluciju u igri, u rezoluciji koja nije moja rezolucija ekrana (1200x800), igra se prikazuju s crnim barovi (baš kao i film o widescreen normalan televizija), + ako promijenim moju razlučivost zaslona, ono je prikazan s istim barovi! Čak i ako ne promijenite razlučivost zaslona sa Windows sedam. System: Notebook: Toshiba Satellite A300-16i Thanks in advance! Pozdravi, Purno. |
|
| |||
| |||
| Pa imaju li provjerili da je vaš laptop može nositi COD4? Isto tako postoji mnogo mogućnosti mogao biti razlog zašto ovom događaju ..... 1) Windows 7 ima nije u potpunosti završen pokrenuti cod4 iako znam nekoga tko je uspio dobiti Internet to funkcionirati ... ali oni možda napravili veliku količinu promjena u OS sama. 2) Redovito se prati (spak) kada res su promijenjeni. Možete li uploadati screenshot pokazati upravo ono što nam se događa da kad pokrenete igru .. ND |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cod4 Pomoć ... zaslonsko Res i lag | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 0 | 3. lipnja 2009 13:49 |
| Nedostatak COD4 Serveri u TN ... | theFuture | PC & konzole Igre | 2 | 22. svibanj 2009 16:50 |
| Koji je najbolji video karticu za moderne igre poput cod4 | firefoxx04 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 28. prosinac 2008 21:22 |
| Cod4 online crysis ili bilo tko? | Cew27 | PC & konzole Igre | 6 | 11. travanj 2008 02:09 |
| Ukloni COD4 | Cew27 | Općenito Software Chat | 1 | 9. ožujak 2008 10:18 |
| Thread Tools | |
| |