manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

COD4 + Windows 7

Reply

Thread Tools
Old 8. lipnja 2009, 14:35
Novi član grupe

Default COD4 + Windows 7

Hej svima,

JA pravedan instaliran Windows 7, i OMG! I love this prozore! Svi vozači su instalirane automatski, sve je pokrenut glatka! Lijepe, JA pravedan hatar Internet.

Ali sada dolazi problem ... Ako sam promijeniti rezoluciju u igri, u rezoluciji koja nije moja rezolucija ekrana (1200x800), igra se prikazuju s crnim barovi (baš kao i film o widescreen normalan televizija), + ako promijenim moju razlučivost zaslona, ono je prikazan s istim barovi! Čak i ako ne promijenite razlučivost zaslona sa Windows sedam.

System:
Notebook: Toshiba Satellite A300-16i

Thanks in advance!

Pozdravi,

Purno.
Old 8. lipnja 2009, 17:30
Member Group

Default COD4 + Windows 7

Pa imaju li provjerili da je vaš laptop može nositi COD4? Isto tako postoji mnogo mogućnosti mogao biti razlog zašto ovom događaju .....
1) Windows 7 ima nije u potpunosti završen pokrenuti cod4 iako znam nekoga tko je uspio dobiti Internet to funkcionirati ... ali oni možda napravili veliku količinu promjena u OS sama.
2) Redovito se prati (spak) kada res su promijenjeni.

Možete li uploadati screenshot pokazati upravo ono što nam se događa da kad pokrenete igru ..

ND
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Cod4 Pomoć ... zaslonsko Res i lag NeuroDrive PC & konzole Igre 0 3. lipnja 2009 13:49
Nedostatak COD4 Serveri u TN ... theFuture PC & konzole Igre 2 22. svibanj 2009 16:50
Koji je najbolji video karticu za moderne igre poput cod4 firefoxx04 Graphics Cards & Monitors 8 28. prosinac 2008 21:22
Cod4 online crysis ili bilo tko? Cew27 PC & konzole Igre 6 11. travanj 2008 02:09
Ukloni COD4 Cew27 Općenito Software Chat 1 9. ožujak 2008 10:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.