kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Cod4 + Windows 7

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 14:35
Új tag Csoport

Hey all,

Én csak a Windows 7, és OMG! Imádom ezt az ablakok! Minden telepített illesztőprogramok automatikusan, minden futó sima! Beautifull, I just love it.

De most jön a probléma ... Ha változtatni a felbontást a játék, hogy egy állásfoglalást, amely nem az én képernyő felbontás (1200x800), a játék alatt látható fekete rúd (csakúgy, mint a szélesvásznú film a szokásos televízió), + ha megváltoztatom a képernyő felbontását, a is mutatja, az azonos rúd! Még akkor is, ha megváltoztatom a képernyő felbontását ablakok hét.

Rendszer:
Notebook: Toshiba Satellite A300-16i

Thanks in advance!

Üdvözlet,

Purno.
Old 8. június 2009, 17:30
Csoport tagja

Jól van ellenőrizni, hogy a laptop tudja kezelni cod4? Is lehetne, hogy miért ez a sok lehetőséget előforduló .....
1) A Windows 7 már nem teljesen futtatni cod4 bár tudom, valaki, akinek sikerült azt a munkát ... de volna nagy változtatásokat az operációs rendszer is.
2) Rendszeresen figyelemmel kíséri a (spak), ha a dolog megváltozott.

Tudna feltölteni a képernyőről, hogy mi pontosan mi történik, ha fut a játék ..

ND
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.