![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Én csak a Windows 7, és OMG! Imádom ezt az ablakok! Minden telepített illesztőprogramok automatikusan, minden futó sima! Beautifull, I just love it. De most jön a probléma ... Ha változtatni a felbontást a játék, hogy egy állásfoglalást, amely nem az én képernyő felbontás (1200x800), a játék alatt látható fekete rúd (csakúgy, mint a szélesvásznú film a szokásos televízió), + ha megváltoztatom a képernyő felbontását, a is mutatja, az azonos rúd! Még akkor is, ha megváltoztatom a képernyő felbontását ablakok hét. Rendszer: Notebook: Toshiba Satellite A300-16i Thanks in advance! Üdvözlet, Purno. |
|
| |||
| |||
| Jól van ellenőrizni, hogy a laptop tudja kezelni cod4? Is lehetne, hogy miért ez a sok lehetőséget előforduló ..... 1) A Windows 7 már nem teljesen futtatni cod4 bár tudom, valaki, akinek sikerült azt a munkát ... de volna nagy változtatásokat az operációs rendszer is. 2) Rendszeresen figyelemmel kíséri a (spak), ha a dolog megváltozott. Tudna feltölteni a képernyőről, hogy mi pontosan mi történik, ha fut a játék .. ND |