![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני רק מותקן Windows 7, ו OMG! אני אוהב את החלונות! כל מנהלי ההתקן הותקנו באופן אוטומטי, הכל היה מפעיל חלקלק! Beautifull, אני פשוט אוהב את זה. אבל עכשיו מגיעה הבעיה ... אם אני משנה את הרזולוציה של המשחק, עד שנמצא פתרון הבעיה שלי לא רזולוציית המסך (1200x800), המשחק היא מוצגת שחור עם סורגים (כמו widescreen סרט על טלוויזיה רגילה), + אם אני משנה את רזולוציית המסך, את זה היא מוצגת עם אותו בארים! גם אם אני משנה רזולוציית המסך עם חלונות שבע. מערכת: Notebook: Toshiba Satellite A300-16i תודה מראש! ברכות, Purno. |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לך את זה בדקו את הנייד יכול להתמודד עם COD4? גם שם יכול להיות הרבה אפשרויות למה זה התרחשות ..... 1) יש ב-Windows 7 לא הושלמה במלואה להפעיל cod4 למרות שאני יודע שיש לו מישהו הצליח להביא את זה לעבודה ... אבל אולי הם הפכו את כמות גדולה של שינויים של מערכת ההפעלה עצמה. 2) יכול מנטרת באופן קבוע (spak) של מיל החוצה כאשר הם השתנו. האם אתה יכול להעלות צילום מסך כדי להראות לנו בדיוק מה קורה כאשר אתה מפעיל את המשחק .. ND |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Cod4 עזרה ... מסך מיל של ל"ג ו | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 0 | 3rd יוני 2009 13:49 |
| חוסר COD4 שרתים ב TN ... | theFuture | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 מאי 2009 16:50 |
| מהו כרטיס המסך הטוב ביותר עבור מודרנית משחקים כמו cod4 | firefoxx04 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | -28 דצמבר 2008 21:22 |
| Cod4 או crysis מקוונים מישהו? | Cew27 | PC & קונסולת משחקים | 6 | 11th אפריל 2008 02:09 |
| הסר COD4 | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 9th מרץ 2008 10:18 |
| שרשרת כלים | |
| |