mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

CoD4 + Windows 7

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 14:35
Naujas Narys

Hey all,

Aš ką tik įdiegta Windows 7, ir OMG! I love this langai! Visi vairuotojai buvo įdiegtas automatiškai, viskas veikia sklandžiai! Beautifull, I just love it.

Bet dabar yra problema ... Jei aš pakeisti žaidimo rezoliucijos, rezoliuciją, kuri yra ne mano ekrano rezoliucija (1200x800), žaidimas yra rodomi su juodos spalvos juostelėmis (kaip widescreen filmas apie įprastas televizorius), + jei aš pakeisiu savo ekrano rezoliucija, tai yra nurodytos su barų pats! Net jei man pakeisti ekrano skiriamąją gebą su langais septynerius.

Sistema:
Nešiojamas kompiuteris: Toshiba Satellite A300-16i

Thanks in advance!

Linkėjimai,

Purno.
Old Birželis 8, 2009, 17:30
Narys

Na jūs patikrinti, kad Jūsų nešiojamas kompiuteris galėtų susitvarkyti CoD4? Taip pat gali būti daug galimybių, tai kodėl atsiranda .....
1) "Windows 7 dar nėra iki galo baigti skaičiuoti CoD4 nors aš žinau žmogų, kuris sugebėjo patekti į darbą ... bet jie galėjo padaryti daug pakeitimų, kad OS pati.
2) reguliariai stebi galima (spak) dabar kai res nie nepasikeičia.

Gal galėtumėte įkelti ekrano parodyti mums, ko jis vyksta, kai paleidžiate žaidimą ..

ND
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.