![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, Aš ką tik įdiegta Windows 7, ir OMG! I love this langai! Visi vairuotojai buvo įdiegtas automatiškai, viskas veikia sklandžiai! Beautifull, I just love it. Bet dabar yra problema ... Jei aš pakeisti žaidimo rezoliucijos, rezoliuciją, kuri yra ne mano ekrano rezoliucija (1200x800), žaidimas yra rodomi su juodos spalvos juostelėmis (kaip widescreen filmas apie įprastas televizorius), + jei aš pakeisiu savo ekrano rezoliucija, tai yra nurodytos su barų pats! Net jei man pakeisti ekrano skiriamąją gebą su langais septynerius. Sistema: Nešiojamas kompiuteris: Toshiba Satellite A300-16i Thanks in advance! Linkėjimai, Purno. |
|
| |||
| |||
| Na jūs patikrinti, kad Jūsų nešiojamas kompiuteris galėtų susitvarkyti CoD4? Taip pat gali būti daug galimybių, tai kodėl atsiranda ..... 1) "Windows 7 dar nėra iki galo baigti skaičiuoti CoD4 nors aš žinau žmogų, kuris sugebėjo patekti į darbą ... bet jie galėjo padaryti daug pakeitimų, kad OS pati. 2) reguliariai stebi galima (spak) dabar kai res nie nepasikeičia. Gal galėtumėte įkelti ekrano parodyti mums, ko jis vyksta, kai paleidžiate žaidimą .. ND |