![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, Ja tylko zainstalowany system Windows 7, OMG! I love this okien! Wszystkie sterowniki zostały zainstalowane automatycznie, wszystko było sprawne uruchomiona! Beautifull, I just love it. Ale teraz jest problem ... Jeśli mogę zmienić rozdzielczość w grze, aby rozwiązania, które nie jest moim rozdzielczość (1200x800), gra jest pokazany z czarne słupki (tak jak film panoramiczny na zwykłych TV), +, jeśli mogę zmienić rozdzielczość ekranu, to jest pokazany z tej samej barów! Nawet jeśli zmiany rozdzielczości ekranu w systemie Windows siedem. System: Notebooki: Toshiba Satellite A300-16i Thanks in advance! Pozdrowienia, Purno. |
|
| |||
| |||
| Dobrze Pan sprawdzić, czy komputer może obsługiwać COD4? Ponadto może istnieć wiele możliwości dlaczego tak występujących ..... 1) Windows 7 nie są w pełni zrealizowane do uruchomienia cod4 chociaż wiem, kto, kogo udało się zmusić go do pracy ... ale mogą one dokonały dużej ilości zmian w sam OS. 2) regularnie monitoruje może (spak), kiedy res są zmieniane. Czy możesz przesłać nam zrzut ekranu, aby pokazać dokładnie to, co dzieje się po uruchomieniu gry .. ND |