![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Tocmai am instalat Windows 7, şi OMG! Imi place acest ferestre!! Toţi conducătorii auto au fost instalate în mod automat, totul a fost să ruleze fără probleme! Frumos, îmi place asta. Dar acum vine problema ... Dacă aş schimba rezoluţie într-un joc, la o rezoluţie care nu este meu rezoluţia ecranului (1200x800), jocul este afişat cu negru bare (la fel ca pe un film panoramic normale de televiziune), +, dacă îmi schimb rezoluţia ecranului, acesta este afişat cu aceeaşi baruri! Chiar dacă aş schimba rezoluţia ecranului cu Windows şapte. Sistem: Notebook: Toshiba Satellite A300-16i Multumesc anticipat! Salutări, Purno. |
|
| |||
| |||
| Ei bine te-ai asigurat că a laptop-ului dvs. pot ocupa COD4? De asemenea, ar putea exista mai multe posibilitati de ce apar ..... 1) Windows 7 nu a fost finalizat în totalitate pentru a rula cod4 deşi eu cunosc pe cineva care a reuşit să-l la locul de muncă ... dar s-ar putea s-au făcut o cantitate mare de modificări în sistem de operare in sine. 2) monitorizează regulat poate (spak) când sunt res a schimbat. Puteţi să încărcaţi o imagine pentru a ne arate exact ceea ce se întâmplă atunci când executaţi de joc .. ND |
![]() |
|
| Marcaje |