мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

ЦОД4 + Уиндоус 7

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 14:35
Нови члан групе

Хеј свима,

ЈА праведан инсталиран Уиндоус 7, и ОМГ! И лове тхис прозоре! Сви возачи су инсталиране аутоматски, све је покренут глатка! Лијепе, ЈА праведан љубав то.

Али сада долази проблем ... Ако сам променим резолуцију у игри, у резолуцији која није моја резолуција екрана (1200кс800), игра се приказују са црним барови (баш као и филм о уидесцреен нормалан телевизија), + ако променим моју резолуција екрана, оно је приказан са истим барови! Чак и ако не промените резолуција екрана са Уиндоус седам.

Сыстем:
Нотебоок: Тосхиба сателлите А300-16и

Тханкс ин адванце!

Поздрави,

Пурно.
Old 8. јуни 2009, 17:30
Мембер Гроуп

Па имају ли проверили да је ваш лаптоп може носити ЦОД4? Исто тако постоји много могућности могао бити разлог зашто овом догађају .....
1) Уиндоус 7 има није у потпуности завршен покренути цод4 иако знам некога ко је успео добити то за посао ... али они можда направили велику количину промена у ОС сама.
2) Редовно се прати (спак) када рес су промењени.

Можете ли уплоадати сцреенсхот показати управо оно што нам се дешава да кад покренете игру ..

НД
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц