![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, ЈА праведан инсталиран Уиндоус 7, и ОМГ! И лове тхис прозоре! Сви возачи су инсталиране аутоматски, све је покренут глатка! Лијепе, ЈА праведан љубав то. Али сада долази проблем ... Ако сам променим резолуцију у игри, у резолуцији која није моја резолуција екрана (1200кс800), игра се приказују са црним барови (баш као и филм о уидесцреен нормалан телевизија), + ако променим моју резолуција екрана, оно је приказан са истим барови! Чак и ако не промените резолуција екрана са Уиндоус седам. Сыстем: Нотебоок: Тосхиба сателлите А300-16и Тханкс ин адванце! Поздрави, Пурно. |
|
| |||
| |||
| Па имају ли проверили да је ваш лаптоп може носити ЦОД4? Исто тако постоји много могућности могао бити разлог зашто овом догађају ..... 1) Уиндоус 7 има није у потпуности завршен покренути цод4 иако знам некога ко је успео добити то за посао ... али они можда направили велику количину промена у ОС сама. 2) Редовно се прати (спак) када рес су промењени. Можете ли уплоадати сцреенсхот показати управо оно што нам се дешава да кад покренете игру .. НД |