![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Ben sadece ve OMG Windows 7 yüklü! Bu pencereler seviyorum! Tüm sürücüleri otomatik olarak, her şey düzgün çalışıyordu yüklenen! Güzel, ben sadece onu seviyorum. Ama şimdi sorun geliyor ... Eğer, bu değil benim ekran çözünürlüğü (1200x800 bir çözünürlük için) bir oyun çözünürlüğünü değiştirmek, oyun siyah çubuklar (gibi olan normal bir televizyonda), geniş ekran film gösterilir ediliyor + eğer benim ekran çözünürlüğü değiştirirseniz, bu Aynı çubuklarla gösterilir ediliyor! Bile yedi pencere ile ekran çözünürlüğü değiştirin. Sistemi: Notebook: Toshiba Satellite A300-16i Thanks in advance! Selamlar, Purno. |
|
| |||
| |||
| Peki sizi dizüstü COD4 kullanabilir kontrol ettiniz mi? Ayrıca birçok olasılık olabilir neden meydana ..... Her ne kadar iş için bu elde etmek için kim başardı birini biliyor musunuz 1) tam cod4 çalıştırmak için tamamlanmış olarak değil 7 Windows ... ama OS kendisini değişiklikler çok sayıda yapmış olabilirsiniz. 2) düzenli olarak izler olabilir (spak) dışında bir şey's değiştirilir. Tam o zaman .. oyun çalıştırmak ne olduğunu bize göstermek için bir ekran yükleme misiniz ND |