менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

COD4 + Windows 7

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 14:35
Нові члени групи

Всім привіт,

Я тільки що встановив Windows 7, і OMG! Я люблю цього вікна! Всі драйвери були встановлені автоматично, все йшло гладкою! Beautifull, я просто люблю його.

Але тут виникає проблема ... Якщо б я змінити роздільну здатність у грі, в резолюції, яка не моє дозвіл екрана (1200x800), гра в даний час показано, з чорними смугами (як широкоформатний фільм на нормальному телебаченні), +, якщо змінити роздільну здатність екрана, воно в даний час показано, з такими ж грати! Навіть якщо я можу змінити роздільну здатність екрана в Windows Seven.

Система:
Ноутбук: Toshiba Satellite A300-16i

Спасибо заранее!

Поздоровлення,

Purno.
Old 8 червня 2009, 17:30
Член групи

Ну ви перевірили, що ваш ноутбук може працювати COD4? Також не може бути багато можливостей, чому це відбувається .....
1) Windows 7 не буде повністю завершена запустити cod4 хоча я знаю, хтось зумів змусити його працювати ... але вони, можливо, зробив велику кількість змін в самій ОС.
2) регулярно проводить моніторинг може (Спак), коли змінюються Res's.

Чи могли б ви завантажили скріншот, щоб показати нам саме те, що це відбувається при запуску гри ..

ND
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.