![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, Я тільки що встановив Windows 7, і OMG! Я люблю цього вікна! Всі драйвери були встановлені автоматично, все йшло гладкою! Beautifull, я просто люблю його. Але тут виникає проблема ... Якщо б я змінити роздільну здатність у грі, в резолюції, яка не моє дозвіл екрана (1200x800), гра в даний час показано, з чорними смугами (як широкоформатний фільм на нормальному телебаченні), +, якщо змінити роздільну здатність екрана, воно в даний час показано, з такими ж грати! Навіть якщо я можу змінити роздільну здатність екрана в Windows Seven. Система: Ноутбук: Toshiba Satellite A300-16i Спасибо заранее! Поздоровлення, Purno. |
|
| |||
| |||
| Ну ви перевірили, що ваш ноутбук може працювати COD4? Також не може бути багато можливостей, чому це відбувається ..... 1) Windows 7 не буде повністю завершена запустити cod4 хоча я знаю, хтось зумів змусити його працювати ... але вони, можливо, зробив велику кількість змін в самій ОС. 2) регулярно проводить моніторинг може (Спак), коли змінюються Res's. Чи могли б ви завантажили скріншот, щоб показати нам саме те, що це відбувається при запуску гри .. ND |