![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
ОК, така, аз чух, че борба с оръжие беше добър мач и той lookes харесва!
НО Когато отидете на PLAY реалната игра страна, тя зарежда, дава ми звучи, но не и видео (но товаренето на екрана е все още нагоре) Тогава той минимизира до лентата, на екрана има 4 битови цветове, в своята резолюция loooowwww и е сигнал да ми кажеш, че картата не функционира правилно (DUH!) Имам Compaq Presario 2100 Серия: csvaq-02ti-75 Модел No: 2105US HP серийния: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Покажи карта: Radeon IGP 320M Шофьор Версия: 6.14.10.6368 Това беше просто, ако имате нужда от него Също е там, където някой може да получи нов стимул за 320M, и ако не къде мога аз добивам водача и всички са готови. Би било полезно да преинсталирате. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Каква операционна система си вървят? Неговата голяма вероятност, че вашият графика не се поддържат! Но ако аз знам какво OS сте вървят Аз ще търсят най-новите драйвери за теб
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ти звучи като шофьор актуализация може да помогне с него на практика Im genna игра бойни оръжия точно сега
|
|||
|
|||
|
Аз съм текат Windows XP Professional Service Pack 3 (изградят 2600) (според Belarc)
|
|
|
|||
|
|||
|
аз арго изглежда да откриете драйвери за ATI сайт http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905
Всичко, което този наистина може да изглежда да се намери macafee казва своята зелена сайт, така че трябва да се оправи |
|
|
|||
|
|||
|
Аз погледнах и погледна, но аз не намерих сайт, който извършва някоя от моите водачи (нова, ток, Нова)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
нещо, което мразя за тази игра е това
Im наистина добър в тази игра. Много се радвам да бъда честен. Когато EVER има някой, който наистина е добър в сървъра, всички разговори hacks на човек, въпреки че не Im хакерство. Така Im винаги като, "Какво? Просто ви суча cuz аз рязка рана?" и всеки път, когато отидете на прекалено. Те са всички като, "Няма начин уби 7 души в 10 секунди от 400 фута далеч" Im съм всички подобни, "Ами ако аз имам най-добрия снайперист в играта с удължен Маг + тъп ослите са стоиш там като китка на заседанието патици, че е трудно да не пропускате изстрела ".... съжалявам за моя начин на говорене, но аз просто го намерите sooooooo досадно ...
|
|
|
|||
|
|||
|
И това ми помага да намерите driversssss, как?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ще бъде ли от ATI сайт не може да е добро място да започнете, за ATI GFX шофьори?
|
|||
|
|||
|
Точно там всъщност, на 320 м е тетрадка GFX карта, тетрадки не са рязани за игри, това е много вероятно ви карта не е подкрепен от тази игра.
|