![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No ano, slyšel jsem, že boj se zbraněmi byla dobrá hra, a to lookes líbit taky! VUT Když jdu hrát na skutečné herní část, načte, dává mi zvuky, ale ne video (ale ložné obrazovka je stále nahoru) Pak se minimalizuje do baru, displej má 4 bitové barvy, ve svém usnesení loooowwww a existuje záznam, říkal mi, že je karta nefunguje správně (Ne!) Mám Compaq Presario 2100 Série: csvaq-02ti-75 Model no: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320m Driver Version: 6.14.10.6368 To bylo jen v případě, že potřebujete to TAKÉ je tam několik, kde můžete získat i nové ovladače pro 320m, a pokud ne, kde seženu řidiče i všichni připraveni mít. By mohly být užitečné pro přeinstalovat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký operační systém používáte? Její vysoce pravděpodobné, že vaše grafická nejsou podporovány! Ale pokud vím, jaký OS používáte budu hledat nejnovější ovladače pro Vás
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya zní jako řidič aktualizace by mohla pomoci s tím ve skutečnosti im genna hrají válečné zbraně právě teď
| |||
| |||
| Já jsem s operačním systémem Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) (podle Belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant Zdá se, že najít ovladače na ati stránkách http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 to je vše mohu opravdu zdá, že najít macafee říká její zelené stránky tak, že by mělo být ok |
|
| |||
| |||
| Jsem se podíval a viděl, ale nebyly nalezeny stránky, které provozuje některou z mých řidičů (Starý, aktuální, Nový) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedna věc, i nenávist k této hře je to Im opravdu dobří v této hře. Velmi dobré být upřímný. Když EVER existuje někdo, kdo je opravdu dobrý na server, všechny hovory rozsekává na chlapa, i když ne im hacking. Takže im vždycky rád, "Co? Jen cuz vám sát i hack"? a pokaždé, když jdou na taky. Jsou to všichni rádi, "neexistuje žádný způsob, jak jsi zabil 7 lidí do 10 sekund od 400 stop pryč" im Mám rád všechny, "i když mám nejlepší odstřelovač ve hře s rozšířenou mag + jste němý osli jsou stálého tam jako banda zasedání kachny, i obtížné NEJSOU chybět záběr ".... líto mé cestě mluvit, ale i jen najít sooooooo otravné ...
|
| |||
| |||
| A to mi pomáhá najít driversssss, jak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By se ATi webových stránek nesmí být dobrým místem pro začátek, pro GFX ATi ovladace?
| |||
| |||
| Právě tam ve skutečnosti, je 320 m je notebook GFX karty, notebooky nejsou opravdu jako stvořený pro hraní her, je to vysoce pravděpodobné, vaše karta nepodporuje tuto hru. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Have a nVidia GeForce 8200, Někdo mi říct, co to udělat v boji proti Přehřátí | comput3rnoob | Graphics Cards & Monitory | 8 | 5. července 2009 14:24 |
| FEAR Bojové není hra? | hitman0042 | PC a herní konzole | 2 | 22. listopad 2008 17:24 |
| Potřebujete pomoc i dont know how to používat? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 25. prosince 2007 15:39 |
| Reproduktory dont práce | Břitva | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 12 | 23. října 2007 04:11 |
| Halo: Combat Evolved (PC) | PyroTails | PC a herní konzole | 11 | 19. říjen 2007 21:28 |
| Thread Nástroje | |
| |