![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok tako sam čuo da Combat Arms je dobra igra i to lookes sviđa previše!
ALI Našto JA otiđite na PLAY stvarni dio igre, to opterećuje, daje mi zvuči, ali ne i video (ali loading ekran je još gore) Tada ga se minimizira na traci, zaslon ima 4 bita boje, u svojoj loooowwww rezolucije a tu je upozorenje pripovijedao mi je da je kartica ne radi ispravno (DUH!) Imam tvrtke Compaq Presario 2100 Serija: csvaq-02ti-75 Model br: 2105US HP Serial: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320M Driver Version: 6.14.10.6368 To je bilo sve samo ako vam je potrebna Je li neka gdje mogu dobiti novi driver za 320M, a ako ne gdje se mogu dobiti vozač i svi su spremni. Moglo bi biti korisno reinstalirati. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koji operacijski sustav vam prikazivati? Njegova vrlo vjerojatno da vaš grafiku nisu podržane! Ali ako ja znam šta OS imate pokrenut ću potražiti najnovije drivere za vas
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ya zvuči kao vozač ažurirati mogao pomoć s njom zapravo im genna igraju borbeno oružje odmah
|
|||
|
|||
|
Ja sam sa sustavom Windows XP Professional Service Pack 3 (graditi 2600) (prema Belarc)
|
|
|
|||
|
|||
|
ja licemjerje činiti se pronaći ati driveri na site http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905
svi koji mogu zaista izgleda da pronađete macafee kaže njegova zelena mjestu tako da bi trebalo biti ok |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam gledao i gledao, ali nisam našao stranice koje nosi bilo koji od moj vozača (Stari, struja, Novo)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jedna stvar ja mrzim o ovoj igri je to
Im stvarno dobar u ovoj igri. Vrlo dobar da budem iskren. Kada se ikada nekoga tko je stvarno dobar na serveru, svi pozivi na hacks momak, čak i ako im ne cjepkanje. Tako im uvijek poput: "Što? Samo cuz vas sisanje i hack?" i njegove svaki put idem na previše. Oni kao i svi, "ne postoji način na koji vi ubili 7 ljudi u 10 sekundi od 400 metara nogama" Ja sam im sve kao "dobro ako imam najbolji snajper u igri sa extended mag + vi glupi magarci su stoje tamo kao hrpa od patke sjedi, mislim da je teško da NE propustite pucao ".... žalostan za moj način govorenja, ali sam ga pronaći sooooooo smeta ...
|
|
|
|||
|
|||
|
I da mi pomaže pronaći driversssss, kako?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bi ATI website neće biti dobro mjesto za početak, za GFX ATI driveri?
|
|||
|
|||
|
Dovoljno je bio tamo, zapravo, na 320m je prijenosnik GFX kartice, prijenosna računala zapravo nisu ocrt za igranje, to je vrlo vjerojatno je Vaša kartica ne podržava ovu igru.
|