![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok igen, hallottam, hogy a harci fegyvert nem volt egy jó játék, és lookes is tetszik! BUT Mikor megyünk játszani a tényleges játék része, a rakomány, nekem hangzik, de nincs videó (de a loading képernyő még mindig felfelé) Akkor minimalizálja a bar, a képernyő 4 bites színek, a felbontás és a loooowwww van egy figyelmeztető mondani, hogy a kártya nem működik megfelelően (Duh!) Nekem van egy Compaq Presario 2100 Series: csvaq-02ti-75 Model No: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display kártya: Radeon IGP 320M Driver Version: 6.14.10.6368 Ez volt minden, csak ha szüksége van rá Is van néhány, ahol egy új meghajtót a 320M, és ha nem Hol a vezető én minden készen van. Hasznos lehet újratelepíteni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen operációs rendszer akkor működik? Az nagyon valószínű, hogy a grafika nem támogatja! De ha tudom, hogy milyen operációs rendszer futtatása fogok keresni a legújabb illesztőprogramokat Önnek
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya hangzik, mint egy járművezető frissítés segíthet vele valójában im genna játszani harci fegyvert most
| |||
| |||
| Én a Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) (az Belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant tűnik, hogy a járművezetők az ATI honlapján http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats Én tényleg úgy tűnik, hogy a Mcafee mondja a zöld helyén, így kell OK |
|
| |||
| |||
| Van nézett és nézett, de nem találtak a helyszínen, hogy hordozza a járművezetők az én (régi, jelenlegi, új) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| One Thing I hate about this game ez Im Tényleg jó ez a játék. Nagyon jó, hogy őszinte legyek. Ha valaha is van valaki, aki igazán jó a szerver, mindenki csapkod felhívja a srác, bár nem im hackertevékenység. Szóval im mindig mondta, "Micsoda? Csak cuz Béna i hack? és minden alkalommal megyek túl. Mind mondta, "nincs módja, hogy megölte 7 fő, 10 másodperc 400 lábnyira" im vagyok, mint a "jó, ha nekem van a legjobb mesterlövész a játék egy hosszabb munka + te ostoba szamár is áll ott, mint egy rakás ülő kacsa, azt nehezen, hogy nem hagyja ki a lövés ".... sajnálom My way mondjam, de én csak azt találja sooooooo idegesítő ...
|
| |||
| |||
| És ez segít megtalálni driversssss, hogyan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajon az ATI honlapján nem lehet egy jó kezdet, ATI Gfx vezetők?
| |||
| |||
| Csak ott valójában, a 320m egy notebook Gfx kártya, notebook, nem is kiszabva a játékokhoz, akkor nagy a valószínűsége a kártya nem támogatja ezt a játékot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról | comput3rnoob | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 5. július 2009 14:24 |
| FEAR Combat nem játszol? | hitman0042 | PC és konzol játékok | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Segítségre van szüksége i dont tud hogyan kell használni? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. december 2007 15:39 |
| Felszólalók dont dolgozik | Razor | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 12 | 23. október 2007 04:11 |
| Halo: Combat Evolved (PC) | PyroTails | PC és konzol játékok | 11 | 19. október 2007 21:28 |
| Téma eszközök | |
| |