![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז שמעתי את זה לחימה רגלים היה משחק טוב וזה lookes אוהב את זה יותר מדי! אבל כאשר אני הולך לשחק את המשחק בפועל חלק, זה המון, נותן לי נשמע, אבל לא וידאו (אבל הוא עדיין טוען המסך למעלה) ואז זה ממזער את בר, על המסך יש 4 ביט צבעים, שלה ב loooowwww ברזולוציה ושם הוא אומר לי התראה כי הכרטיס אינו פועל כראוי (DUH!) יש לי Compaq Presario 2100 סדרה: csvaq-02ti-75 אין דגם: 2105US HP סידורי: CN25300726 1P: DB381A 'קה MFG #: CN25300726 הצגת כרטיס: RADEON IGP 320M גרסת מנהל התקן: 6.14.10.6368 כל זה היה רק אם אתה צריך את זה יש גם קצת איפה אני יכול להשיג את מנהל ההתקן החדש של 320M, ואם לא איפה אפשר להשיג את מנהל ההתקן אני מוכן לקבל הכל. יכול להיות שימושי כדי להתקין מחדש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באיזו מערכת הפעלה אתה מפעיל? מאוד סביר כי את הגרפיקה שלך אינם נתמכים! אבל אם אני יודע מה אתה מפעיל את מערכת ההפעלה, אני מוכן לחפש את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבורך
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע לך לעדכן את מנהל ההתקן יכול לעזור עם זה למעשה IM genna לשחק לחימה נשק עכשיו
| |||
| |||
| אני מפעיל את Windows XP Professional Service Pack 3 (Build 2600) (לפי Belarc) |
|
| |||
| |||
| אני נראה צביעות למצוא את מנהלי ההתקן של ATI על האתר http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats כל מה שאני יכול באמת נראה למצוא macafee ירוק אומר את האתר כך שהוא אמור להיות בסדר |
|
| |||
| |||
| יש לי נראה והסתכלתי, אבל אני עדיין לא נמצא באתר כי כל נושא של מנהלי התקנים (הישן, עדכני חדש) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דבר אחד אני שונא את זה עוד על משחק זה Im באמת טוב במשחק הזה. טוב מאוד להיות כנים. מתי פעם יש מישהו שהוא באמת טוב על השרת, כולם hacks שיחות על הבחור, למרות שלא IM פריצה. אז IM כמו תמיד, "מה בדיוק אתה מוצץ דודן אני עובד בשכר?" ועל כל פעם שאני יותר מדי קדימה. הם כמו כולכם, "אין דרך הרגת אנשים ב 7 מ 10 שניות במרחק של 400 רגל" IM אני אוהב הכל, "גם אם יש לי את הטוב ביותר צלף של המשחק עם מורחבת בצע + אתה טיפש הם ישבנים עומד שם כמו חבורה של ברווזים יושבים, אני לא מוצא את זה קשה לפספס את הזריקה ".... מצטער על הדרך שלי לדבר אבל אני פשוט מוצא את זה מעצבן sooooooo ...
|
| |||
| |||
| וזה עוזר לי למצוא driversssss, איך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתר האינטרנט של ATI לא להיות מקום טוב להתחיל, עבור ATI GFX נהגים?
| |||
| |||
| פשוט הייתי שם, למעשה, את 320m היא מחברת GFX כרטיס, הם לא ממש notebooks לגזור על המשחק, זה מאוד סביר להניח את הכרטיס שלך אינו נתמך על ידי המשחק. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יש לי Nvidia Geforce 8200, מישהו בבקשה תגיד לי מה לעשות כדי להילחם Overheating | comput3rnoob | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | ה -5 בחודש יולי 2009 14:24 |
| פחד לחימה לא משחק? | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 נובמבר 2008 17:24 |
| אני צריך עזרה dont יודע איך להשתמש בה? | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:39 |
| רמקולים dont עבודה | Razor | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 12 | 23 אוקטובר 2007 04:11 |
| Halo: לחימה התפתח (PC) | PyroTails | PC & קונסולת משחקים | 11 | 19th אוקטובר 2007 21:28 |
| שרשרת כלים | |
| |