![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, taip, aš girdėjau, kad kovinių ginklų buvo geras žaidimas, ir lookes like it too! BET Kai aš einu į ŽAIDIMAS faktinio žaidimo dalis, jis įkelia, suteikia man skamba, bet nėra vaizdo (bet pakrovimo ekranas dar ne) Tada ji sumažina su baru, ekranas yra 4 bitų spalvas, jos į loooowwww rezoliucija ir yra perspėjimas pasakojo, kad kortelė neveikia tinkamai (DUH!) Turiu Compaq Presario 2.100 Serija: csvaq-02ti-75 Modelio Nr: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320M Driver Version: 6.14.10.6368 Tai buvo visos tik jei reikia Taip pat yra ten kai kur galiu gauti naują vairuotojo už 320m, o jei ne tai, kur galiu gauti vairuotojo i visus pasiruošę turėti. Būtų naudinga įdiegti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokią operacinę sistemą Jūs naudojate? Jos labai tikėtina, kad jūsų grafika nepalaiko! Bet jei aš žinau, ką OS dirbate aš ieškoti naujausias tvarkykles galite
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| J. Panašiai skambanti vairuotojo atnaujinimas gali padėti su ja tai im Genna žaisti koviniais ginklais dabar
| |||
| |||
| Aš Windows XP Professional su Service Pack 3 (build 2600) (pagal Belarc) |
|
| |||
| |||
| I cant Atrodo, dėl svetainės ATI tvarkykles http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats all i tiesų gali atrodyti, kad rasti macafee sako savo Žalioji svetainę todėl ji turėtų būti ok |
|
| |||
| |||
| Man atrodė, ir atrodė, bet man nepavyko rasti svetainę, kuri vykdo visus savo vairuotojams (Senamiestis, srovė, New) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vienas dalykas, nekenčiu apie šį žaidimą tai Im really good at šį žaidimą. Labai gerai, kad būtų sąžiningas. Kai kada nors yra kažkas, kas yra tikrai gera serverio, visi skambučiai hacks apie vaikiną, nors jiems ne įsilaužimo. Taigi jiems visada patinka, "Kas? Tik Cuz you suck I Hack?" ir kiekvieną kartą, kai aš einu pernelyg. Jie visi panašūs "nėra, kaip jūs žuvo 7 žmonės ir 10 sekundžių nuo 400 metrų" Im man visi patinka, "gerai, jei turiu geriausia sniper į žaidimą su pratęsti MAG + jus jame asilai yra nuolatinio ten kaip Posėdžio antys kekės, Man sunku nepraleisti fotografiją ".... sorry for my way kalbėti, bet aš tik jį rasti SOOOOOOO erzina ...
|
| |||
| |||
| Ir kad man padeda rasti driversssss, kaip? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ATi svetainėje negali būti gera vieta pradėti, ATI GFX vairuotojams?
| |||
| |||
| Tiesiog ten buvo iš tikrųjų, 320m yra Notepad GFX kortelės, užrašų nėra tikrai iškirpti žaidimų, tai labai tikėtina, kad Jūsų kortelė nepalaiko šį žaidimą. |