![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, jā, es dzirdēju, ka Combat Arms bija laba spēle, un tas lookes like it too! BET Kad es iet spēlēt faktisko spēle puses, tā krava, dod man skaņas, bet video (bet iekraušana ekrāns ir vēl uz augšu) Tad tas samazina to bar, ekrāns ir 4 bitu krāsas, tās ir loooowwww risināšanu un ir brīdinājums man saki, ka karte nedarbojas pareizi (duh!) Man ir Compaq Presario 2.100 Sērija: csvaq-02ti-75 Model No: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320M Driver Version: 6.14.10.6368 Tas viss bija tikai tad, ja jums tas ir nepieciešams ARĪ pastāv daži, kur es varu saņemt jaunu draiveri 320M, bet ja ne, kur es varu iegūt vadītāja i visi gatavi būt. Varētu būt lietderīgi pārinstalēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādu operētājsistēmu jūs darbojas? Tās ļoti iespējams, ka jūsu grafikas netiek atbalstīti! Bet, ja es zinu, ko OS jūs izmantojat es meklēt jaunāko draiveri jums
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya izklausās vadītājs update varētu palīdzēt ar to patiesībā im Genna spēlēt kaujas ieroču tūlīt
| |||
| |||
| Man Windows XP Professional Service Pack 3 (Build 2600) (saskaņā ar Belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant šķiet atrast par ATI vietā vadītājiem http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats all i tiešām var šķist, lai atrastu macafee saka tā zaļā vietā, lai tā būtu ok |
|
| |||
| |||
| Es paskatījos un izskatījās, bet es neesmu atradis vietā, kas veic jebkuru manu drivers (Old, Current, New) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| viena lieta, ko es ienīst par šo spēli ir šī Im ļoti labs šajā spēlē. Ļoti labi, lai būtu godīgi. Kad vien ir kāds, kas ir patiešām labs uz servera, visi zvani hacks uz puisis, pat ja im ne Datorurķēšana. So im vienmēr, piemēram, "Kas? Tikai cuz tu suck i Hack?" un tā katru reizi, kad es dodos too. Viņi visi ir līdzīgi, "nav tā, kā jūs bojā 7 cilvēki pēc 10 sekundēm no 400 feet away" im Es esmu visu, piemēram, "labi, ja i ir labākais snaiperis ir spēle ar pagarināts mag + tu mēms ēzeļi ir stāv kā ķekars Sēdes pīļu, man ir grūti, lai Jūs neizlaistu shot ".... sorry for my runas veids, bet es tikai atrast sooooooo kaitinošas ...
|
| |||
| |||
| Un tas man palīdz atrast driversssss, kā? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ATI mājas lapā nav laba vieta, kur sākt, par ATI GFX vadītājiem?
| |||
| |||
| Tikko tur faktiski 320m ir notebook GFX karti, piezīmju nav īsti izgriezt spēļu, tas ir ļoti iespējams, jūsu kartes neatbalsta šo spēli. |
![]() |
|
| Bookmarks |