![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, tak, słyszałem, że broń bojową była dobra gra i lookes like it too! LECZ Kiedy idę do PLAY rzeczywistej części gry, to ładuje, daje mi dźwięki, ale nie wideo (ale ekranie ładowania jest nadal w górę) Wtedy to minimalizuje do paska, ekran ma 4 bit kolorów, w swojej rezolucji loooowwww i nie ma wpisu, informując mnie, że karta nie działa prawidłowo (DUH!) Mam Compaq Presario 2100 Seria: csvaq-02ti-75 Model No: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Wyświetl Karta: Radeon IGP 320M Wersja sterownika: 6.14.10.6368 To było wszystko, jeśli tylko chcesz Także istnieje kilka gdzie mogę dostać nowy sterownik dla 320M, a jeśli nie, gdzie mogę uzyskać kierowcy i wszystkie mają gotowy. Byłoby ponowna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakiego systemu operacyjnego Państwo używają? Jej wysoce prawdopodobne, że Twoje grafiki nie są obsługiwane! Ale jeśli wiem, co system operacyjny jest uruchomiony program Będę szukać najnowszych sterowników dla Ciebie
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya brzmi jak zaktualizować sterownik mógłby pomóc jej w rzeczywistości im genna odgrywać broń bojową teraz
| |||
| |||
| Jestem z systemem Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 3 (build 2600) (zgodnie z belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant wydają się znaleźć sterowniki na stronie ATI http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats all i może naprawdę wydają się znaleźć macafee mówi jej zielonej stronie, dlatego powinny być ok |
|
| |||
| |||
| Mam patrzył i patrzył, ale nie znaleziono obiektu, który prowadzi żadnej z moich kierowców (stary, aktualny, Nowa) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedno i hate o tej grze jest to Im naprawdę dobry w tej grze. Bardzo dobry być szczery. Gdy EVER istnieje ktoś, kto jest naprawdę dobry na serwerze, każdy zwraca hacks na faceta, nawet jeśli im nie hacking. Więc im jak zawsze, "Co? Just cuz you suck i siekać?" i za każdym razem idę na zbyt. They're all like ", nie istnieje sposób 7 osób zabitych w 10 sekund od 400 feet away" I'm im wszystkie podobne, "dobrze, jeśli mam najlepszy snajper w grze z rozszerzonym mag + ty głupi osły są tam jak wiązka posiedzenia kaczki, i trudno nie do pominięcia ujęcia ".... Przepraszam za mój sposób mówienia, ale i tak go znaleźć sooooooo irytujące ...
|
| |||
| |||
| A to pomaga mi znaleźć driversssss, w jaki sposób? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ATI stronie nie jest dobrym miejscem do rozpoczęcia, GFX sterowników dla kart ATI?
| |||
| |||
| Wystarczy tam faktycznie, na 320m jest notatnik GFX karty, notebooki nie są wycinane w grach, to bardzo prawdopodobne, karty nie jest obsługiwany przez tę grę. |