![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, da, am auzit ca arme de luptă a fost un joc bun şi-l lookes prea place! DAR Când mă duc să joace rolul real joc parte, încarcă-l, dă-mi sună, dar nu video (dar de încărcare ecran se află încă în sus) Apoi, pentru a reduce la bar, ecranul are 4 culori pic, sa în loooowwww rezoluţie şi nu există o alertă spunându-mi că carte nu funcţionează corect (Duh!) Eu am un Compaq Presario 2100 Seria: csvaq-02ti-75 Model no: 2105US HP Serial: CN25300726 1p: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320M Driver Version: 6.14.10.6368 Asta a fost tot doar dacă aveţi nevoie de ea DE ASEMENEA, există unele unde pot obţine un driver nou pentru 320M, şi, dacă nu pot obţine în cazul în care conducătorul auto toate i-au pregătit. Ar putea fi util pentru a reinstala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce sistem de operare fugi? Are foarte probabil că dvs. de grafica nu sunt acceptate! Dar, dacă ştiu ce sistem de operare pe care le rulaţi voi uita de cele mai recente drivere pentru tine
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne sună ca un conducător auto actualizare ar putea ajuta cu asta, de fapt, im genna joace combate arme chiar acum
| |||
| |||
| Sunt rulează Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) (în funcţie de Belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant pare, pentru a găsi drivere pe site-ul ATI http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 thats tot ce pot să-adevăr par a găsi macafee spune verde site-ul său un astfel că ar trebui să fie ok |
|
| |||
| |||
| Am căutat şi căutat, dar nu am găsit un site care desfăşoară oricare dintre driverele mele (veche, actual, nou) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-mi place un singur lucru despre acest joc e asta Im foarte bun la acest joc. Foarte bun pentru a fi cinstit. Când EVER există cineva care este foarte bun pe server, toată lumea apeluri hacks pe tip, chiar dacă nu im hacking. Deci, im întotdeauna ca, "Ce? Doar vere ai suge i hack?" şi de fiecare dată când mă duc la fel. Sunt toate ca, "nu există nici o cale de ai omorât 7 persoane în 10 secunde de la 400 de metri" im Sunt toate ca, "de bine daca am avea cel mai bun lunetist din joc cu o Mag + vă fundurile de prost sunt permanente de acolo ca o adunătură de şedinţe raţe, îmi este greu să nu pierdem împuşcat ".... scuze pentru felul meu de a spune, dar am gasit-o sooooooo enervant ...
|
| |||
| |||
| Şi, care vă ajută-mă să găsesc driversssss, cum?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea ATI site-ul nu poate fi un loc bun pentru a începe, pentru ATI GFX drivere?
| |||
| |||
| Doar fost acolo de fapt, la 320m este un notebook GFX carte, notebook-adevăr nu sunt făcut pentru jocuri, este foarte probabil ca dvs. de card nu este acceptat de acest joc. |
![]() |
|
| Marcaje |