![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No áno, počul som, že boj so zbraňami bola dobrá hra, a to lookes páčiť taky! VUT Keď idem hrať na skutočné herné časť, načte, dáva mi zvuky, ale nie video (ale ložnej obrazovka je stále hore) Potom sa minimalizuje do baru, displej má 4 bitové farby, vo svojom uznesení loooowwww a existuje záznam, říkal mi, že je karta nefunguje správne (Ne!) Mám Compaq Presario 2100 Séria: csvaq-02ti-75 Model no: 2105US HP SERIAL: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: Radeon IGP 320m Driver Version: 6.14.10.6368 To bolo len v prípade, že potrebujete to TAKÉ je tam niekoľko, kde môžete získať aj nové ovládače pre 320m, a ak nie, kde seženu vodiča i všetci pripravení mať. By mohli byť užitočné pre preinštalovať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký operačný systém používate? Jej vysoko pravdepodobné, že vaša grafická nie sú podporované! Ale pokiaľ viem, aký OS používate budem hľadať najnovšie ovládače pre Vás
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya znie ako vodič úprava by mohla pomôcť s tým v skutočnosti im génnou hrajú vojnovej zbrane práve teraz
| |||
| |||
| Já jsem s operačným systémom Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) (podľa Belarc) |
|
| |||
| |||
| i cant Zdá sa, že nájsť ovládače na ati stránkach http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 to je všetko môžem naozaj zdá, že nájsť macafee hovorí jej zelenej stránky tak, že by malo byť ok |
|
| |||
| |||
| Som sa pozrel a videl, ale neboli nájdené stránky, ktoré prevádzkuje jednu z mojich vodičov (Starý, aktuálne, Nový) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedna vec, aj nenávisť k tejto hre je to Im naozaj dobrí v tejto hre. Veľmi dobré byť úprimný. Keď EVER existuje niekto, kto je naozaj dobrý na server, všetky hovory rozsekává na chlapa, aj keď nie im hacking. Takže im vždy rád, "Čo? Len cuz vám cicať aj hack"? a zakaždým, keď idú na taky. Sú to všetci radi, "neexistuje žiadny spôsob, ako si zabil 7 ľudí do 10 sekúnd od 400 stôp preč" im Mám rád všetky, "aj keď mám najlepšie odstřelovač v hre s rozšírenou mag + ste nemý somáre sú stála tam ako banda zasadnutí kačice, aj ťažké NEPOKRÝVA chýbať záber ".... ľúto mojej ceste hovoriť, ale aj len nájsť sooooooo otravné ...
|
| |||
| |||
| A to mi pomáha nájsť driversssss, ako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By sa ATi webových stránok nesmie byť dobrým miestom pre začiatok, pre GFX ATi ovladace?
| |||
| |||
| Práve tam v skutočnosti, je 320 m je notebook GFX karty, notebooky nie sú naozaj ako stvorený pre hranie hier, je to vysoko pravdepodobné, vaša karta nepodporuje túto hru. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Have a nVidia GeForce 8200, Niekto mi povedať, čo to urobiť v boji proti Prehriatie | comput3rnoob | Graphics Cards & Monitory | 8 | 5. júla 2009 14:24 |
| FEAR Bojové nie je hra? | hitman0042 | PC a herné konzoly | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Potrebujete pomoc i dont know how to používať? | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 25. decembra 2007 15:39 |
| Reproduktory dont práce | Britva | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 12 | 23. októbra 2007 04:11 |
| Halo: Combat Evolved (PC) | PyroTails | PC a herné konzoly | 11 | 19. október 2007 21:28 |
| Thread Tools | |
| |