![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам чуо да Цомбат Армс је добра игра и то лоокес свиђа превише! АЛИ Нашто ЈА само напријед ПЛАЫ стварни део игре, то оптерећује, даје ми звучи, али не и видео (али лоадинг екран је још горе) Тада га се минимизира на траци, екран има 4 бита боје, у својој лооооуууу резолуције а ту је упозорење приповиједао ми је да је картица не ради исправно (ДУХ!) Имам предузећа Цомпак Пресарио 2100 Серија: цсвак-02ти-75 Модел бр: 2105УС ХП Сериал: ЦН25300726 1П: ДБ381А-КА Мфг #: ЦН25300726 Дисплаы Цард: Радеон ИГП 320М Дривер Версион: 6.14.10.6368 То је било све само ако вам је потребна Да ли је нека где могу добити нови дривер за 320М, а ако не где се могу добити возач и сви су спремни. Могло би бити корисно наново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који оперативни систем вам приказују? Његова врло вероватно да ваш графику нису подржане! Али ако ја знам шта ОС имате покренут ћу потражити најновије дривер за вас
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа звучи као возач модернизирати могао помоћ са њом заправо им генна играју борбене оружје одмах
| |||
| |||
| Ја сам са системом Уиндоус КСП Профессионал Сервице Пацк 3 (градити 2600) (према Беларц) |
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје чинити се за наћи ати дривер на сите хттп://ууу.версионтрацкер.цом/дын/мореинфо/уин/37905 сви који могу заиста изгледа да пронађете мацафее каже његова зелена месту тако да би требало да буде ок |
|
| |||
| |||
| Ја сам гледао и гледао, али нисам нашао странице које носи било који од мој возача (Стари, струја, Ново) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| једна ствар ја мрзим о овој игри је то Им стварно добар у овој игри. Врло добар да будем искрен. Када се икада некога ко је стварно добар на серверу, сви позиви на хацкс момак, чак и ако им не цјепкање. Тако им увек попут: "Шта? Само цуз вас сисање и пијук?" и његове сваки пут идем на превише. Они као и сви, "не постоји начин на који ви убили 7 људи у 10 секунди од 400 метара ногама" Ја сам им све као "добро ако имам најбољи снајпер у игри са екстендед маг + ви глупи магарци су стоје тамо као хрпа од патке седи, мислим да је тешко да НЕ пропустите пуцао ".... жалостан за мој начин говорења, али сам га пронаћи сооооооо смета ...
|
| |||
| |||
| И да ми помаже пронаћи дриверссссс, како? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Би АТИ уебсите неће бити добро место за почетак, за ГФКС АТИ дривер?
| |||
| |||
| Довољно је био тамо, заправо, на 320м је преносник ГФКС картице, преносни рачунари заправо нису оцрт за играње, то је врло вероватно је Ваша картица не подржава ову игру. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам НВИДИА ГеФорце 8200, неко молим реците мене шта учинити за сузбијање прегрејавања | цомпут3рнооб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 5. јула 2009 14:24 |
| Феар Цомбат не свира? | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 новембар 2008 17:24 |
| Требате помоћ ја донт кноткле како за корист то? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 25 децембар 2007 15:39 |
| Звучници не раде | Бритва | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 12 | 23 октобар 2007 04:11 |
| Хало: Цомбат еволуирала (ПЦ) | ПыроТаилс | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 19 октобар 2007 21:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |