![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam öyleyse, o Savaş Silah iyi bir oyun olduğunu duydum ve bu gibi çok lookes! AMA Ben, bu yükü gerçek oyun bölümü PLAY, git bana verir, ancak video (ama yükleme ekranı hala yukarı) sesler Sonra bara en aza indirir, ekran 4 bit renk, kendi loooowwww çözünürlükte ve bir uyarı bu kart düzgün çalışmıyor bana anlatıyor (DUH!) Bir Compaq Presario 2100 var Seri: csvaq-02ti-75 Model No: 2105US HP Seri: CN25300726 1P: DB381A-KA Mfg #: CN25300726 Ekran Kartı: Radeon IGP 320M Sürücü Sürümü: 6.14.10.6368 Hepsi sadece eğer ihtiyacınız olduğunu Ayrıca bazı i ve 320M için yeni bir sürücü için bir i, sürücünün tüm hazır alabilirsiniz değil bulunuyor. Yeniden yüklemek için yararlı olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi işletim sistemini çalıştırıyorsunuz? Bu yüksek bir grafik desteklenen olası değildir! Ama biliyorum ne sizin için en son sürücüleri arar çalıştıran OS
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| seni onunla aslında mücadele şimdi silah oyun genna Sohbet yardımcı olabilecek bir sürücü güncelleme gibi sesler
| |||
| |||
| Ben () 2600 build (Belarc göre) Windows XP Service Pack 3 kullanıyorum |
|
| |||
| |||
| i cant ati sitede sürücüleri bulmak gibi http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 that all I gerçekten macafee söyledi bulmak için bunun gibi yeşil bir sitenin bu nedenle uygun olacaktır |
|
| |||
| |||
| Ben baktım ve baktım, ama herhangi benim sürücüleri (Eski, Güncel, Yeni) ve taşıyan bir site bulunamadı var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir şey hakkında bu oyunu nefret bu Im gerçekten bu oyunu iyi. Çok dürüst olmak güzel. Ne zaman EVER kim gerçekten sunucuda iyi birisi olduğunu, herkes adama rağmen, hack im değil Hacks çağırır. Yani Sohbet her zaman, "nasıl? Sadece ben kesmek özümlemek kuzen?" ve ben de yapmak her zaman. Hepsi gibi, "işte 10 saniyede 400 metre uzaklıkta" gelen tüm "iyi eğer uzun MAG ile oyunun en iyi keskin nişancı var gibi yaşıyorum Sohbet 7 kişinin ölümüne bir yol yoktur + sizi aptal asses vardır orada ördekler oturan bir grup gibi duran, i zor değil konuşan ama sadece rahatsız edici sooooooo ... bulmak bana için çekim ".... üzgünüm sanal bulmak
|
| |||
| |||
| Ve bu yaz driversssss, bulmanıza yardımcı olur nasıl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI web sitesi için iyi bir yer olmaz mıydı, Gfx, ATI sürücüleri için?
| |||
| |||
| Tam olarak bu aslında, bu 320m bir dizüstü Gfx kart, dizüstü gerçekten oyun için, çok kart olasılıkla bu oyun tarafından desteklenmiyor olduğunu kesmek değildir. |
![]() |
|
| Bookmarks |