![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я чув, що бойові зброї була гарна гра, і вона lookes як це занадто! АЛЕ Коли я йду грати у фактичній частини гри, завантаження, дає мені звучить, але без відео (але екран завантаження ще до) Потім він зводить до мінімуму в бар, екран має 4-бітний колір, у своїй резолюції loooowwww і є попередження розповідав мені, що картка не функціонує належним чином (Duh!) У мене Compaq Presario 2100 Серія: csvaq-02ti-75 Модель: 2105US HP СЕРІЙНИЙ: CN25300726 1P: DB381A-KA MFG #: CN25300726 Display Card: ATI Radeon IGP 320M Версія драйвера: 6.14.10.6368 Це все, що тільки якщо вона вам потрібна Також існує деякий Де я можу отримати новий драйвер для 320M, а якщо не там, де я можу отримати водій і все готове мати. Це може бути корисно для відновлення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку операційну систему ви використовуєте? Його дуже ймовірно, що ваша графіка не підтримується! Але якщо я знаю, під який ОС ви працюєте я буду шукати останню версію драйверів для вас
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я. звучить як оновлення драйвера можуть допомогти з цим насправді їм Genna грати боротьбі зі зброєю прямо зараз
| |||
| |||
| Я під управлінням Windows XP Professional з пакетом оновлень 3 (Build 2600) (згідно Belarc) |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє здається, знайти драйвера на сайті ATI http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/37905 Це все я дійсно можу здатися, щоб знайти MacAfee стверджує, що її зелені сайт так і повинно бути в порядку |
|
| |||
| |||
| Я дивився і дивився, але я не знайшов сайт, який виконує будь-яку з моїх водіїв (старий, поточний, Нова) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| одну річ я ненавиджу про цю гру це Їм дійсно гарне в цій грі. Дуже добре, щоб бути чесним. Коли завжди є хтось, хто дійсно добре на сервер, усі дзвінки хакі на хлопця, навіть якщо їм не злом. Таким їм завжди так: "Що? Тільки катаючись на смоктати я рублю?" і кожного разу я йду по занадто. Вони всі, як, "не існує, як ви вбили 7 чоловік у 10 секунд від 400 футів" Я їм всім подобається, "добре, якщо у мене кращим снайпером у матчі з розширеною Mag + ви німі осли стоїш як купка сидять качки, мені важко не упустити постріл ".... Вибачте за мій спосіб говорити, але я просто знайти Sooooooo дратує ...
|
| |||
| |||
| І це допомагає мені знайти driversssss, як? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи буде сайт ATi не бути хорошим місцем для початку, для ATi GFX драйверів?
| |||
| |||
| Тільки що там насправді, 320m це карткова GFX ноутбуків, ноутбуки дійсно не вирізав для ігор, то дуже ймовірно, ваша карта не підтримує цю гру. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене є NVIDIA GeForce 8200, кто-то будь ласка, скажи, що робити для боротьби з перегрівом | comput3rnoob | Графічні карти & Монітори | 8 | 5 липня 2009 14:24 |
| Страшний Бій не грати? | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 2 | 22 листопада 2008 17:24 |
| Потрібна допомога я не знаю, як його використовувати? | Cew27 | Справа & блоки живлення | 6 | 25 грудня 2007 15:39 |
| Виступаючі Dont роботу | Бритва | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 12 | 23 жовтня 2007 04:11 |
| Halo: Combat Evolved (PC) | PyroTails | PC & консоль Gaming | 11 | 19 жовтня 2007 21:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |