![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| осим ако имате гаминг лаптоп као мој дадс. Ох, и извињавамо се око моје мало дрека. управо је то одушка. им све боље. =)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, како сам пронашао обично, је ли има списак подржаних картица онда каже нешто попут "лаптоп верзије ове картице мај радити, али не подржавају" Инфацт, не мислим видео сам било које игре која подржава било који лаптоп гфкс картицама.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Фар Цры 2 Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Уоу , Никад није знао како. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако фарцры 2 подржава онда би требало да раде и дефенталлы слажем са сиром ми је играње сви рекао ми је циљ ботинг али сам није
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Где се то рећи да подржава АТИ 320м?
| |||
| |||
| чекај није важно им само мало уморна донт слушати ме |
|
| |||
| |||
| Данг, волим да има лаптоп али само сукс да никада не може променити ништа оут (осим ХД). блех |
|
| |||
| |||
| Коначно! неко ко дели моје борбе. У почетку је било донекле као комплимент, Ыа кноу? Ако људи оптужују вас и ваше боттинг не морате бити јако добро. али се добија СО досадних тако брзо!
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| ыа су само то још данас! сооооооо својој не смета моја кривица да су нообс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам НВИДИА ГеФорце 8200, неко молим реците мене шта учинити за сузбијање прегрејавања | цомпут3рнооб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 5. јула 2009 14:24 |
| Феар Цомбат не свира? | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 новембар 2008 17:24 |
| Требате помоћ ја донт кноткле како за корист то? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 25 децембар 2007 15:39 |
| Звучници не раде | Бритва | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 12 | 23 октобар 2007 04:11 |
| Хало: Цомбат еволуирала (ПЦ) | ПыроТаилс | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 19 октобар 2007 21:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |