![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли кой да играе тази игра? И ако това е така ли някоя добра, аз търся някой, който може да ми даде някои съвети, които да могат да играят по-добре като не мога съвсем ofternly получите убит в началото на деня. (Аз само игра срещу компютъра, но аз играя на средна трудност (по лесен начин, това е твърде лесно
)) Ако можете да го прослушате и са готови да ми помогне да имате поглед върху няколко от моите игри? Ако можеш, можеш ли да ми кажете как искате файловете, изпратени до вас, тъй като тези форуми не позволяват файловия формат.Благодарности Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Може би DONT работят за cc3. . но той работи за другите C & C на ... мощност / miniguns (или земята оръдието) / казарми / цистерни / самолети ... :) Забравих как е @ C & C 3 .. . хоп, но аз го вид помогне .. ако не .. някои други peeps Getting някои съвети за други C & C;) |
|
| |||
| |||
| Аз не съм играч гняв Kane разширяване, но не са играли всички други (включително и C & C 3 Tiberium войни, предполагам, че пропуснах разширяване съобщение LOL). Начинът, по който аз играя е следният: Разбера колко "вълни" на атака ще имат на всяко ниво и как най-бързо на първия се появява. Не е толкова важно, по-рано нивото на средата спектър и по-късно нива. В строеж до достатъчно отбраната да се бори от първата атаки, докато (с малко tecyhnology може да се измъкне), докато grabbing и запаметяване на всички пари в брой, че можеш. Изградете по-малко от две tiberium преработка центрове в най-кратки срокове. Да не се тревожи за изграждане на високо ниво на технологичните сгради, докато след първата вълна (ако е възможно, някои нива трябва да го направя веднага просто да оцелее) в което време Вие трябва да разполагате с достатъчно парични средства за затръшвам тях в един след друг. Наглеждай вашите сгради по време на атака, продават ги, ако те са на път да бъдат унищожени (добре с изключение на строителството ярд, които не могат да бъдат заменени), за да получи пари за тях, вместо просто ги губим. Място Gatling пистолети и и Сам е в двойки (при минимална) с възможностите на interlapping огън. Защитете вашите лазерни кули с някакъв въздушен защита. Откраднеш толкова технология от друга страна, колкото можете, щом можеш. В AI целта ще ви WMD на техните ОМУ 'така се уверете, че твоите са вградени в момент, в който можете да получите на тях, преди те да твой LOL. Също така, използвайте airstrike и други екстри в същото време като ОМУ атаки, за да им се чукаш. Също така в много нива, те няма да се изгради на ОМУ си, докато не изгради своето, (това не е така в последните етапи на играта), за да изчакате, докато имате доста голям сила или някои допълнителни атаки, преди да изгради Вашите. Това е само началото. LOL Аз мисля, че ще пуснати Tiberium войни на моя нов компютър, за да се сетите още. АТРИБУТИ: Аз не завърши първата си точка. Там обикновено са определен брой атака вълни и щом оцеляват тези, които ще бъдат оставени на мира, за да може да изгради своя сили и просто смаже врага си свободно време. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва първо един, изкушават да купят обновяване .... Дано да има повече средства в него все пак, какво е този, последният лишен и големината на карти .....
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Благодаря, Бъба, аз ще опитам малко от това, и mrdaveyk, там са повече единици, зарежда от тях, заедно с 2 допълнителни subfactions за всяка реална фракция с нея собствените специалитети и единици. Също така, там са големите епични единици, които, ако се използва правилно, може да ви клане враг самата LOL |
|
| |||
| |||
| Почти качват го Thingie днес, когато отидох, за да купят нов твърд диск и СТАЛКЕР Ясно небе. Твърдият диск се завтече ме ход, отколкото е очаквал (300 вместо 200), така реших да чакам за допълнително играта LOL. |
|
| |||
| |||
| Просто изгради база с allot на tiberium миньори, sorround го с turrets и въздух укрепления после построи масивна армия и whipe на врага в една отида. също и за по-стриктни врагове изпрати swams на бомбардировачи за унищожаване на техните turrets и неща, които създават врагове. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Разделяне чрез командния ред | vagany | Windows операционни системи | 1 | 16-то Юни 2009 07:54 |
| Команда Shell | icu222much | Windows операционни системи | 6 | 26 Jan 2009 21:57 |
| Команден ред скенер | pete21 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 6 октомври 2008 09:16 |
| Командване и Conquer: 3 Tiberium войни (PC) | sally5027 | PC & конзолата Gaming | 9 | 5-и парламентарен Oct 2008 07:58 |
| Командване и владей генерали | mxmad32 | PC & конзолата Gaming | 1 | 29 ноември 2007 21:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |