![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má někdo hrát tuto hru? A pokud ano, jste dobrej, já hledám někoho, kdo může dát mi pár rad, které mají být schopni hrát lépe, jak mohu docela ofternly zabít brzy. (Jsem jen hrát proti počítači, ale hrát na středně nesnázích (pro snadné je to příliš snadné
)) Pokud si na ni hrát a jsou ochotni mi pomoct můžeš se podívat na pár mých her? Pokud můžete, můžete dejte mi vědět, jak chcete, aby soubory poslal na vás, jak tato fóra neumoľňují formát souboru.Díky Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Možná dont práce pro cc3. . ale to funguje u ostatních C & C na ... výkon / miniguns (nebo jakéhokoliv důvodu děla) / kasáren / tanky / letadla ... :) zapomněl, jak je @ C & C 3 .. . hopu, ale i to druh pomoci .. pokud ne .. některé další peeps získali nějaké tipy pro ostatní C & C;) |
|
| |||
| |||
| I haven't hráli Wrath of Kane expanze, ale já jsem hrál všechny ostatní (včetně C & C 3 Tiberium Wars, asi Zmeškala Expanzní propuštění lol). Mimochodem jsem hrát, je následující: Zjistit, kolik "vlny" útoku budete muset na každé úrovni, a jak brzy jako první se objeví. Není tak důležité, na dřívější úrovni jako v polovině škály a vyšší úroveň. Vybudovat dostatek obrany se odrazit první útok, zatímco (s nejméně tecyhnology můžete odejít s), zatímco Uchopením a ukládání všech peněžních můžete. Vybudovat alespoň dva Tiberium zpracování centra co nejdříve. Nedělejte si starosti budování vyšší úroveň tech budov, až po první vlně (je-li to možné, některé limity, co musíte udělat, je okamžitě jen přežít) av tom okamžiku byste měli mít dostatek peněz na přibouchnout je jeden po druhém. Dávej pozor na své budovy v průběhu útoku, prodávat je, pokud jsou o to být zničen (a kromě výstavby loděnice, která nemůže být nahrazena), takže dostanete peníze pro ně místo ztrácí jen jim. Místo Gatling zbraně a Sam, a to ve dvojicích (minimálně) s možnosti interlapping ohně. Chraňte svůj laserové věže s nějakým protivzdušné obrany. Ukrást tolik techniky na druhé straně, pokud můžete, jakmile je to možné. AI se zaměří vám WMD to s jejich zbraněmi hromadného ničení to tak, ujistěte se, že tvoje jsou postaveny v době, kdy se můžete dostat dříve, než se jim dostat vaše lol. Použít také letecký úder a jiné dobroty ve stejné době jako útoky zbraněmi hromadného ničení, aby zajistily, budete klepat jejich ven. Také v mnoha úrovních, nebudou budovat své zbraně hromadného ničení, dokud vás to staví jejich, (což není případ v posledních fázích hry), tak počkejte, až budete mít značný dopad na platnost nebo některé další útoky, než budete stavět vy. To je jen začátek. LOL I think I'll dát Tiberium Wars na mém novém počítači, abych mohl pamatovat více. EDIT: I nedokončil svou první bod. Tam obvykle je nastaven počet útoku vln a jakmile přežít ty, které budou ponechány samy, takže si můžete vytvořit svoje síly a jen rozdrtit nepřítele ve vašem volném čase. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostal jsem ten první, v pokušení koupit aktualizovat .... je lepší být více vozidel v něm však, co to je ten poslední chyběla a velikost mapy .....
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Díky, Bubba, uvidíme vyzkoušet některé, že, a mrdaveyk, existuje více jednotek, načte z nich spolu s 2 extra subfactions za každý reálný frakci s vlastním speciality a jednotek. Také existují velké epické jednotky, která pokud je správně, může porážku svému nepříteli sama lol |
|
| |||
| |||
| Skoro jsem si vybral to dnes Thingie, když jsem vyšel na koupi nového pevného disku a STALKER Clear Sky. Pevný disk běžel mi tah, než jsem očekávala (300 namísto 200), tak jsem se rozhodl počkat na další hru lol. |
|
| |||
| |||
| Jen jsem vybudovat základnu s přidělit z Tiberium horníků, sorround s věžičkami a letecké obrany pak vybudovat mohutnou armádu a whipe se nepřítel najednou. také pro tvrdší nepřátele posílat swams z bombardérů zničit jejich věžičkami a věci, které vytvářejí nepřátel. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozdělení při použití příkazového řádku | vagany | Operační systémy Windows | 1 | 16. června 2009 07:54 |
| Command Shell | icu222much | Operační systémy Windows | 6 | 26 leden 2009 21:57 |
| Příkazová řádka | pete21 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 6. října 2008 09:16 |
| Command and Conquer: 3 Tiberium Wars (PC) | sally5027 | PC a herní konzole | 9 | 5. října 2008 07:58 |
| Command and Conquer Generals | mxmad32 | PC a herní konzole | 1 | 29. listopad 2007 21:39 |
| Thread Nástroje | |
| |