manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Naredba i osvojiti 3: Kane's Jarost

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2008, 13:53
Donatorska Grupa

Default Naredba i osvojiti 3: Kane's Jarost

Da li itko igrati ovu igru? A ako si ti tako bilo koji dobar, Ja sam obličje za nekoga tko će mi dati nekoliko savjeta kako bi mogli igrati bolje kao što sam se prilično rano ubili ofternly dobiti on. (Ja samo igrati protiv računala, ali sam igrati na srednje težine (na jednostavan je način previše lako )) Ako se igrati i spremni da mi mogu pomoći da imate pogled na par mojih igara? Ako možete, možete pustiti mene znati kako želite da se slika poslana na vas, kao ti forumi ne dopuštaju oblik datoteke.

Hvala

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 28 srp 2008, 05:27
Novi član grupe

možda ne rade za cc3. . ali to radi za druge C & C-a ...
Motor / miniguns (ili bilo kojoj osnovi topa) / kasarne / tankovi / avionima ... :)
zaboravili kako je @ C & C 3 .. . ali ja ga hop vrstu pomoći .. ako ne .. neke druge peeps nekoliko savjeta za dobivanje drugih C & C;)
Old 1. Sep 2008, 12:01
Donatorska Grupa

Nisam igrao gnjeva Kane ekspanziju, ali sam igrao sve ostalo (uključujući i C & C 3 Tiberium Wars, pogodite Propustila sam Proširenje release lol). Kako ja igraju se sljedeće:

Izračunati koliko "valovi" napada imate na svakoj razini i kako uskoro prva pojavljuje. Nije važno što se na ranije nivoe kao mid range, a kasnije razinama.

Izgradite dovoljno obrambenih off u borbi protiv napada, dok je prvi (sa najmanje tecyhnology možete izaći na kraj s), dok grabbing i spremite sve gotovine možete. Gradite barem dva tiberium obradu centri u što kraćem roku. Ne brinite o izgradnji višu razinu tech zgrade dok nakon prvog talasa (ako je moguće, neke razine ste to učiniti odmah samo da prežive) na kojem vremenu trebali imati dovoljno novca za zalupiti njima u jedna za drugom.

Pratiti na Vašim objektima tijekom napada, prodavati ih, ako su to biti uništen (dobro osim izgradnje dvorišta koja ne može biti zamijenjena) pa ćete dobiti novac za njih i umjesto samo gubite ih.

Upišite Gatling topove i i Sam's u paru (na minimum) s avenues of interlapping vatre. Zaštitite svoj laserske kule sa nekakvu protuzračne odbrane.

Ukradi koliko tehnologije s druge strane kao što možete, što prije možete.

The AI će ciljati wmd vam je sa svojim WMD's pa provjerite da li su vaše izgrađena u vrijeme kad možete dobiti na njih prije nego oni dobiti tvoj lol. Također koristiti i ostali artikli airstrike u isto vrijeme kao WMD napada kako bi se osiguralo njihovo vam kucam out. Također u mnogim razinama, oni neće graditi njihov WMD-a dok se ne izgradi njih, (to nije slučaj u posljednje faze u igri), pa pričekajte dok imate poveliki snagu ili neki extra napada prije nego što graditi tvoj.

Ovo je samo početak. LOL Mislim da ću staviti Tiberium Wars na mom novom računalu tako da ne mogu sjetiti više.

EDIT: nisam kompletna moja prva točka. Tu su obično skupa broj napada valova i nakon što oni preživjeti će vas sama lijevo, pa tako možete i svoje snage i upravo slomili neprijateljsku na dokolicu.
Old 1. Sep 2008, 15:30
Donatorska Grupa

ja je dobio prvi, u iskušenju da kupe nadopunu .... postoje bolje mogu više vozila u njemu ipak, taj što je posljednja nedostajalo i veličinu karte .....

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 2. Sep 2008, 03:11
Donatorska Grupa

Hvala, Bubba, ja ću probati nešto od toga, i mrdaveyk, ima više jedinica, opterećenja od njih, zajedno s 2 pomoćna subfactions za svaku real frakcija sa svojim vlastitim specijalitetima i postrojbi. Također, postoje velike epske jedinice, koje, ako se koristi ispravno, može zaklati vaš neprijatelj sebi lol
Old 9. rujna 2008, 12:56
Donatorska Grupa

I gotovo da se danas bere Thingie kad sam izišao kupiti novi hard disk i Stalker Clear Sky. Hard disk mi ran potez nego što sam bila trudna (300 umjesto 200), pa sam odlučila čekati na extra igra lol.
Old 9. rujna 2008, 13:14
Donatorska Grupa

Ja sam samo izgraditi bazu sa razdati za tiberium rudare, sorround ga turrets i zraka prijeboja zatim izgraditi masivni vojska i vanjska whipe neprijatelja u jednom pokretu. i za tougher neprijatelje poslati swams od bombardera uništiti njihovu turrets i ono koje stvaraju neprijatelje.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Particioniranje pomoću naredbenog retka vagany Windows Operating Systems 1 16. lipnja 2009 07:54
Command Shell icu222much Windows Operating Systems 6 26 siječanj 2009 21:57
Komandna linija Skener pete21 Virus, Spyware i sigurnost 1 6. listopad 2008 09:16
Naredba i osvojiti 3 Tiberium Wars (PC) sally5027 PC & konzole Igre 9 5. listopad 2008 07:58
Naredba i osvojiti generali mxmad32 PC & konzole Igre 1 29. studeni 2007 21:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.