![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csinál akárki játszani? És ha igen, van még valami jó, én keresek valakit, aki tud nekem néhány tipp ahhoz, hogy jobban játszanak, mint én is elég ofternly kap megölt kora. (Én csak játszani a számítógépek, de én játszom közepes nehéz (az egyszerű, hogy túl könnyű
)) Ha játszanak, és hajlandó segíteni nekem is van egy pillantást néhány játékok? Ha lehet, meg tudja-let me know-how azt akarjuk, hogy a fájlokat küldeni Önnek, mivel ezek a fórumok nem teszik lehetővé a fájl formátum.Köszönöm My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| talán dont dolgozik cc3. . mégis működik, a többi C & C van ... teljesítmény / miniguns (vagy bármilyen alapon ágyú) / laktanyába / tanks / sík ... :) elfelejtettem, hogy van ez @ C & C 3 .. . hop, de ez a fajta segítség .. ha nem .. Néhány más peeps kapok néhány tipp a többi C & C:) |
|
| |||
| |||
| Még nem játszott a Wrath of Kane bővítése, de játszott a többiek (beleértve a C & C 3 Tiberium Wars, hiszem kimaradt az Expansion release lol). Én úgy játszani a következő: Kitalálni, hogy hány "Hullámok" támadás lesz minden szinten, és hogy hamarosan az első felirat. Nem olyan fontos, a korábbi szintre, mint a középkategóriás és újabb szinteket. Építse fel elegendő védelem a harcot ki az első támadást, miközben (a legkevesebb tecyhnology segítségével megszökik a), míg a rángatás, és mentse a készpénz is. Testfelépítés legalább két Tiberium feldolgozó központokban a lehető leghamarabb. Ne aggódj épület a magasabb szintű technológiát épületek után az első (ha lehetséges, bizonyos szintje van, hogy azonnal csak a túlélésre), amely, amikor már elegendő készpénzt Slam őket egyiket a másik után. Figyelje meg az épületek alatt támadás, eladni, ha azok hamarosan megsemmisül (mind, kivéve a gyár építése, amely nem lehet cserélni), hogy kapsz pénzt azok helyett csak vesztes őket. Hely Gatling ágyúk és Sam és van pár (legalább) az utakat a interlapping tüzet. Védje meg lézer tornyok és egyfajta légvédelem. Lopj annyi technológiát a másik oldalon is, amint csak lehet. Az AI célozza meg a tömegpusztító fegyverek és azok tömegpusztító fegyverek által ügyeljen arra, hogy a tiéd épített egy olyan időszakban, amikor lehet kapni az övék előtt kapnak yours lol. Is használja a airstrike és jó, ugyanakkor a tömegpusztító fegyverek elleni támadások biztosítson knock out övék. Ugyancsak sok, akkor nem fogja építeni a tömegpusztító fegyverek által amíg épít az övék, (nem ez a helyzet az utolsó szakaszában a játékot), ezért várjuk meg, amíg van egy jelentős erőt, illetve egy extra támadást, mielőtt építeni a tiéd. Ez csak a kezdet. LOL Azt hiszem, hogy Tiberium Wars-én új számítógépet úgy Emlékszem tovább. Edit: Nem teljes az első pont. Itt általában egy meghatározott számú támadás hullám, és ha túlélik azokat akkor egyedül maradt, így építve a erők és az ellenség csak összetörni az Ön szabadidő. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan az első, a kísértés, hogy megvásárolja a frissítést .... ott jobban lehet több jármű van azonban, amit mi az utolsó hiányzott és méretű térképeket .....
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Kösz, Bébé, megpróbálom, hogy néhány, és mrdaveyk, több egységből áll, rengeteg őket együtt, 2 extra subfactions minden igazi szekta vele saját specialitásokkal és egységek. Emellett ott van a nagy epikus egységek, amelyek, ha helyesen használják, a vágás a maga ellensége lol |
|
| |||
| |||
| Majdnem felvette ma a dolog, amikor kiment, hogy vegyél egy új merevlemezt, és a STALKER Clear Sky. A merevlemez szaladt nekem mozgatni, mint amit várt (300 helyett 200) ezért úgy döntött, hogy megvárja az extra játék lol. |
|
| |||
| |||
| Én csak egy alap az odaítél a Tiberium bányászok, sorround azt tornyocska és légi védekezéssel, akkor egy hatalmas hadsereg és whipe az ellenség egy menni. is keményebb ellenségei küldje swams a merénylők, hogy elpusztítsák a tornyocska és a dolgok létre ellenségek. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Particionáláskor Parancssor | Vágány | A Windows operációs rendszerek | 1 | 16. június 2009 07:54 |
| Command Shell | icu222much | A Windows operációs rendszerek | 6 | 26. január 2009 21:57 |
| Parancssori szkenner | pete21 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 6. október 2008 09:16 |
| Command és Conquer 3 Tiberium Wars (PC) | sally5027 | PC és konzol játékok | 9 | 5. október 2008 07:58 |
| Parancs és uralkodj tábornokok | mxmad32 | PC és konzol játékok | 1 | 29. november 2007 21:39 |
| Téma eszközök | |
| |