פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

פיקוד ו לכבוש 3: Kane's הזדעפות

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2008, 13:53
קבוצת תורמים

Default פיקוד ו לכבוש 3: Kane's הזדעפות

האם מישהו לשחק במשחק הזה? ואם אתה כל כך טוב, אני מחפש מישהו שיכול לתת לי כמה טיפים כדי להיות מסוגל לשחק טוב יותר כמו שאני יכול לקבל די ofternly נהרג בשלב מוקדם. (אני רק משחק נגד מחשבים, אבל אני משחק על קושי בינוני (קלה על זה יותר מדי קל )) אם אתה משחק את זה והם מוכנים לעזור לי יש לך אפשרות לראות כמה מהמשחקים שלי? אם אתה יכול, אתה יכול תודיע לי איך אתה רוצה את הקבצים ששלחתי לך, כמו בפורומים אלה אינם מאפשרים את פורמט הקובץ.

תודה

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 28 יולי 2008, 05:27
קבוצת חברות חדשות

אולי dont עובד cc3. . אבל זה עובד עבור אחרים של C & C ...
כוח / miniguns (או כל האדמה תותח) / barracks / טנקים / מטוסים ... :)
שכחתי איך זה @ C & C 3 .. . אבל אני הופ זה סוג של עזרה .. אם לא .. אחר peeps מקבל כמה עצות אחרות C & C;)
Old 1 ספטמבר 2008, 12:01
קבוצת תורמים

אני לא משחק את רוגזה של Kane הרחבה, אבל אני חייב לשחק את כל האחרים (כולל C & C 3 Tiberium Wars, אני מניח החמיצו את הרחבת לשחרר LOL). הדרך שבה אני משחק היא הבאה:

להבין כמה "גלים" של התקפה יהיו לך בכל רמה וכיצד בקרוב הראשון מופיע. לא חשוב על רמות קודמות כמו אמצע טווח ומאוחר יותר רמות.

בנה את ההגנה מספיק כדי להדוף את ההתקפות בעת הראשונה (עם לא פחות מ tecyhnology אתה יכול לברוח עם) בעת גרירה ושמירה כל אתה יכול לפדות. בניית לפחות שני מרכזי עיבוד tiberium בהקדם האפשרי. אל תדאג לגבי בניית בניינים גבוהים ברמה Tech עד אחרי הגל הראשון (אם אפשר, כמה רמות אתה צריך לעשות את זה מיד, רק כדי לשרוד) באיזו שעה אתה צריך להיות מספיק מזומנים כדי לטרוק אותם אחד אחרי השני.

להשגיח על בניינים שלך במהלך התקפה, למכור אותם אם הם עומדים לההרס (טוב, מלבד בנייה חצר שלא ניתן להחלפה) כדי לקבל את הכסף עבור אותם במקום פשוט לאבד אותם.

מקום Gatling אקדחים ו ו סם של זוגות זוגות (על מינימום) עם avenues של interlapping אש. הגן על לייזר עם מגדלים כלשהי של הגנה אווירית.

עד כמה הטכנולוגיה לגנוב מהצד השני כפי שאתה יכול, בהקדם האפשרי.

ה AI יהיה לך wmd היעד של עם WMD מאוד לוודא את שלך בנויים בכל פעם כאשר אתה יכול לקבל שלהם לפני שהם מקבלים את שלך LOL. גם להשתמש ב airstrike ועוד טובים במקביל WMD פיגועים כדי להבטיח לך לדפוק שלהם החוצה. כמו כן בהרבה רמות, הם לא לבנות שלהם WMD של עד לך לבנות שלהם, (אין זה מקרה בשלבים האחרונים של המשחק), כדי להמתין עד שיש לך כוח גדול למדי או קצת אקסטרה התקפות לפני לבנות שלך.

זוהי רק ההתחלה. LOL אני חושב שאני יהיה לשים Tiberium Wars על המחשב החדש שלי אז אני יכול לזכור יותר.

ערוך: אני לא להשלים את הנקודה הראשונה. יש בדרך כלל הם קבוצה מספר גלי התקפה ואת אלה לשרוד לאחר שאתה נישאר לבד כך שאתה יכול לבנות את כוחות האויב רק המדליקה שלך ופנאי.
Old 1 ספטמבר 2008, 15:30
קבוצת תורמים

יש לי את הראשון, tempted לקנות את העדכון .... שם טוב יותר להיות בו יותר כלי רכב, אם כי, זה מה האחרון חסרה וגודל מפות .....

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 2 ספטמבר 2008, 03:11
קבוצת תורמים

תודה, Bubba, אני מתכוון לנסות את זה קצת, ו mrdaveyk, יש יותר יחידות, הרבה מהם, יחד עם 2 תוספת subfactions לכל מפלגה אמיתית עם זה את עצמו ואת specialities יחידות. כמו כן, יש הרבה יחידות אפי, אשר, אם נעשה שימוש נכון, יכול לשחוט את האויב עצמו LOL
Old 9 ספטמבר 2008, 12:56
קבוצת תורמים

אני כמעט אספנו את זה היום Thingie כאשר יצאתי לקנות כונן קשיח חדש ו STALKER Clear Sky. הכונן הקשיח רצו להעביר אותי מאשר הייתי מצפה (300 במקום 200) ולכן החלטתי לחכות על תוספת המשחק LOL.
Old 9 ספטמבר 2008, 13:14
קבוצת תורמים

אני רק בניית בסיס allot של tiberium miners, sorround אותו עם turrets ו האוויר defences ואז לבנות מסיבית הצבא ואת whipe את האויב אחת ללכת. גם אויבים חזק שלח swams של bombers להרוס את turrets ואת הדברים ליצור אויבים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחיצות באמצעות הפקודה vagany מערכות ההפעלה Windows 1 16th יוני 2009 07:54
מעטפת פקודה icu222much מערכות ההפעלה Windows 6 26 ינואר 2009 21:57
שורת פקודה סורק pete21 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 6 אוקטובר 2008 09:16
פיקוד ו לכבוש: 3 Tiberium Wars (PC) sally5027 PC & קונסולת משחקים 9 ה -5 בחודש אוקטובר 2008 07:58
פיקוד ו לכבוש הגנרלים mxmad32 PC & קונסולת משחקים 1 29 נובמבר 2007 21:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.