![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kas nors žaisti šį žaidimą? Ir jei tu esi nors gerai, aš ieškau, ką nors, kas gali man duoti keletą patarimų, kad galėtų žaisti geriau, kaip aš galiu gana ofternly žudo pradžioje. (Aš tik žaisti su kompiuterių, tačiau aš galiu žaisti ant vidutinio sunkumo (nuo lengvai kelią pernelyg lengva
)) Jei žaisti, ir yra pasirengusi padėti man gali Jums ne mano žaidimų pora ieškoti? Jei galite, galite duoti man žinoti, kaip norite siųsti failų jums, kaip šie forumai neleidžia failo formatas.Ačiū Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Gal dont darbo cc3. . bet jis dirba kitų C & C's ... galios / miniguns (arba bet tuo patranka) / kareivinės / bakai / lėktuvus ... :) Aš pamiršau, kaip ji @ C & C 3 .. . bet aš jį apynių rūšį padėti .. jei ne .. kitas peeps gauti kai kurių kitų C & C patarimus;) |
|
| |||
| |||
| Aš ne vaidino Kane plėtra Wrath, bet aš turiu žaisti visi kiti (įskaitant ir C & C 3 Tiberium Wars, spėjimas Aš pavėlavau Expansion spaudai lol). Taip aš groju yra šie: Išsiaiškinti, kiek "bangos" išpuolio turėsite kiekviename lygyje ir kaip greitai pirmasis pasirodys. Ne taip svarbu, dėl ankstesnio lygio, kaip vidutinės klasės, o vėliau lygiai. Sukurti pakankamai gynybos atsikratyti pirmojo užpuolimo metu (su bent tecyhnology galite išsisukti), o greiferiniai ir išsaugokite visą pinigų galite. Pastatyti bent du Tiberium apdorojimo centrai kuo greičiau. Don't worry about pastato aukštesnio lygio technologijos pastatų, kol po pirmojo etapo (jei įmanoma, kai lygiai ką jums reikia padaryti tai nedelsiant tiesiog išgyventi), o tuo metu Jums reikia turėti pakankamai pinigų Slam juos vieną po kito. Sekite savo pastatus per priepuolis, juos parduoti, jeigu jie ketina būti sunaikinti (na išskyrus statybos kiemas, kuris negali būti pakeistas) taip jūs gaunate pinigus už jas, o ne tik prarasti juos. Vieta Gatling patrankas ir ir Sam's porų (bent minimaliai) su būdų interlapping ugnies. Apsaugokite savo lazerio bokštai su kai oro gynybos rūšiuoti. Steal kiek technologija iš kitos pusės, kaip jūs galite, kaip galima greičiau. PG bus skirtos jums WMD's JŲ MNG's todėl įsitikinkite, kad Jūsų, yra pastatytas tuo metu, kai galite gauti jiems, kol jie get yours lol. Naudoti kuna ir kitos gėrybės tuo pačiu metu kaip masinio naikinimo išpuolių užtikrinti jus trankyti jiems atlikti. Be to, daug lygių, jie negali remtis savo MNG's tol, kol jiems statyti, (tai yra ne per pastaruosius etapus medžiojamųjų gyvūnų atveju), todėl laukti, kol Didelė jėga ar keletą papildomų atakų prieš pradėdami kurti savo. Tai tik pradžia. Hi, I think I'll įdėti Tiberium Wars apie mano naują kompiuterį, kad galėčiau prisiminti daugiau. EDIT: aš ne visiškai mano pirmasis taškas. Yra paprastai yra nustatytas skaičius išpuolių bangos, ir kai jūs išgyventi tiems, kurie jums bus palikta vien tik todėl galite sukurti savo jėgas ir tiesiog sunaikinti priešą Jūsų poilsiui. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aš pirmas, pagunda pirkti atnaujinti .... Ar geriau daugiau transporto priemonių į ją nors, Thats what naujausia trūko ir dydžio žemėlapių .....
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ačiū, Bubba, I'll try kai kurie, kad ir mrdaveyk, yra daugiau vienetų, kroviniai iš jų, kartu su 2 papildomos subfactions kiekvieno nekilnojamojo frakcija su ja savo specialybių ir vienetai. Taip pat yra didelis epinis vienetai, kurie, jei naudojama teisingai, galima skersti savo priešą pats lol |
|
| |||
| |||
| Aš beveik pasirinko ji šiandien Thingie kai išėjo pirkti naują kietąjį diską ir "STALKER Clear Sky. Disko RAN man pereiti kaip aš tikėjosi (300 vietoj 200), todėl aš nusprendžiau laukti papildomų žaidimo lol. |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik pastatyti ir paskirstyti į Tiberium kalnakasių bazė, sorround ji su bokšteliais ir oro gynybos tada statyti masyvi kariuomenės ir whipe iš priešų vienu ypu. taip pat griežtesnius priešų siųsti swams iš sprogdintojų sunaikinti savo bokštelius ir dalykų, kurie sukurti priešų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Žymėjimo naudojant komandinę eilutę | vagany | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 16, 2009 07:54 |
| Command Shell | icu222much | Windows "operacinės sistemos | 6 | 26 sausis 2009 21:57 |
| Komandinė eilutė skaitytuvas | pete21 | Virus, Spyware & Security | 1 | 6 spalis 2008 09:16 |
| Command & Conquer 3 Tiberium Wars (PC) | sally5027 | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 5 spalis 2008 07:58 |
| Command and Conquer Generals | mxmad32 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Lapkritis 29, 2007 21:39 |
| Temos įrankiai | |
| |