mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Komandas un iekarot 3: Kane's Wrath

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2008, 13:53
Donors Group

Default Komandas un iekarot 3: Kane's Wrath

Vai kāds spēlē šo spēli? Un, ja jūs kādas labas, es meklēju kādu, kurš var dot man padomus, lai varētu spēlēt labāk, kā es varu diezgan ofternly saņemt nogalināts agri. (Es tikai spēlēt pret datoru, bet es spēlēt uz vidējas grūtības (uz viegli tas ir pārāk viegli )) Ja tu spēlē, un ir gatavi palīdzēt man var jums aplūkot pāris manas spēles? Ja varat, jūs varat ļaujiet man zināt, cik vēlaties, failus nosūtīt jūs kā šo forumu neļauj failu formātu.

Pateicība

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Jūlijs 28, 2008, 05:27
New Member Group

varbūt dont darbu cc3. . bet strādā citās C & C's ...
jauda / miniguns (vai jebkuru zemes lielgabali) / kazarmas / tvertnes / lidmašīnas ... :)
aizmirsu, kā tas ir @ C & C 3 .. . Bet es hop to veida palīdzību .. ja tā nav .. dažiem citiem peeps iegūt kādu citu c & Tips c;)
Old 1 septembris 2008, 12:01
Donors Group

Es neesmu bijusi Sašutums Kane izplešanās, bet man ir bijusi visu (citi arī C & C 3 Tiberium Wars, domāju, es nokavēju Expansion presei lol). Kā es spēlēt ir šādi:

Izrēķināt, cik daudz "viļņu" uzbrukuma jums būs katrā līmenī, un cik drīz pirmā parādās. Nav tik nozīmīgi iepriekšējā līmenī, jo vidējā diapazonā un vēlāk līmeni.

Veidot pietiekami aizsardzība cīņā pie pirmā uzbrukuma laikā (ar vismaz tecyhnology varat aizmukt ar), bet satveršanas un saglabājot visas naudas jūs varat. Būvēt vismaz divas tiberium apstrādes centros, cik drīz vien iespējams. Neuztraucieties par būvniecības augstākā līmeņa tehnoloģijas ēkām, līdz brīdim, kad pirmajā kārtā (ja iespējams, daži līmeņi jums tas ir jādara nekavējoties tikai, lai izdzīvotu), kurā laikā jums ir jābūt pietiekami daudz naudas, lai slam tos vienu pēc otra.

Paturēt acīs Jūsu ēkām laikā uzbrukums, pārdot tās, ja tie gatavojas iznīcināt (arī izņemot Celtniecības kuģu būvētava, kas nevar tikt aizstāts), lai jūs saņemtu naudu par tiem, nevis tikai zaudējot tiem.

Vieta Gatling šautenes un un Sam's pāros (pie minimālā) ar ceļi interlapping uguns. Aizsargājiet Jūsu lāzera torņi ar kāda veida gaisa defense.

Nozagt tik daudz tehnoloģijas no otras puses, kā jūs varat, cik ātri vien iespējams.

AI mērķis būs jums MII ir ar to MII ir tāpēc pārliecinieties, ka jums ir būvēts kad varat saņemt savējo, pirms viņi saņem jūsu lol. Arī izmantot airstrike un citi labumi ir tajā pašā laikā, MII uzbrukumus, lai nodrošinātu jums pieklauvēt savējo out. Arī daudzos līmeņos, viņi nevar veidot savu MII ir līdz brīdim, kad celt savējo, (tas nav gadījumā pēdējā stadijā spēlē), tāpēc gaidiet, līdz jums ir prāvs spēkā vai dažas papildus uzbrukumi, pirms jums radīt jūsu.

Tas ir tikai sākums. LOL Es domāju, ka es laiž Tiberium Wars manā jaunajā datorā, lai es varētu atcerēties vairāk.

EDIT: man nav pilnīgi mans pirmais punkts. Tur parasti ir noteikti vairāki uzbrukuma viļņi un tiklīdz jūs izdzīvot tās jums tiks vienatni, lai jūs varētu izveidot savu spēku un tikai saberzt ienaidnieks jūsu atpūtai.
Old 1 septembris 2008, 15:30
Donors Group

Man pirmais, kārdinājums nopirkt update .... ka labāk vairāk transportlīdzekļiem tā, lai gan, thats ko pēdējais nebija, un izmērs uz kartēm .....

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Septembris 2, 2008, 03:11
Donors Group

Paldies, Bubba, es mēģināšu mazliet no tā, un mrdaveyk ir vairāk vienību, kravas no tām, kopā ar 2 papildus subfactions par katru nekustamo frakcija ar to pašu specialitātēm un struktūrvienībām. Tāpat pastāv liels episkā vienības, kas, ja to izmanto pareizi, var nokaut ienaidnieku pati lol
Old Septembris 9, 2008, 12:56
Donors Group

Es gandrīz to pacēla šodien Thingie kad es devos, lai nopirkt jaunu cieto disku un Stalker Clear Sky. Cietais disks darbojās mani pārvietoties, nekā es gaidīju (300 nevis 200), tāpēc es nolēmu gaidīt uz papildus spēli lol.
Old Septembris 9, 2008, 13:14
Donors Group

Es tikko izveidot bāzi ar izs no tiberium ogļračiem sorround to ar turrets un gaisa aizsardzības, tad būvēt milzīgu armiju un whipe no ienaidnieks vienā piegājienā. arī stingrāku ienaidniekiem nosūtīt swams par bumbvedēju, lai iznīcinātu viņu turrets un lietas, kas rada ienaidniekiem.
Reply

Register

Bookmarks