![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ktoś tej gry? A jeśli tak, to jesteś dobry, jestem szukają kogoś, kto może dać mi kilka wskazówek, aby móc grać lepiej, jak mogę dostać całkiem ofternly zabitych na początku. (I tylko grać komputery, ale mogę grać na średniej trudności (w łatwy sposób jest to zbyt proste
)) Jeśli odtwarzanie i są gotowi pomóc mi możesz rzucić okiem na kilka moich gier? Jeśli możesz, możesz dać mi znać, jak chcesz pliki wysłane do Ciebie, ponieważ nie pozwalają na forum format pliku.Dzięki My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| maybe dont pracy cc3. . ale działa na inne C & C's ... zasilania / miniguns (lub jakimkolwiek tle armat) / baraki / zbiorniki / samoloty ... :) zapomniałem, jak to jest @ C & C 3 .. . hopu, ale i jej rodzaj pomocy .. jeśli nie .. inne peeps uzyskanie porady dotyczące innych C & C;) |
|
| |||
| |||
| Ja nie zagrał Wrath of Kane ekspansji, ale odegrały wszystkie inne (w tym C & C 3 Tiberium Wars, guess I missed ekspansji prasowa lol). The Way I play jest następujący: Dowiedzieć się, ilu "fale" ataku masz na każdym poziomie i jak szybko pojawi się pierwsza. Nie ważne jak na wcześniejszym poziomie, jak w połowie zakresu i poziomów później. Stworzenia wystarczającej do obrony odeprzeć pierwszy atak, natomiast (z przynajmniej tecyhnology możesz uciec z), natomiast pobieranie i zapisywanie wszystkich środków pieniężnych można. Zbuduj co najmniej dwa centra przetwarzania Tiberium jak najszybciej. Nie martw się o budowaniu wyższego poziomu technologii budynków aż po pierwszym rzucie (jeśli to możliwe, kilka poziomów musisz to zrobić niezwłocznie po prostu przetrwać), w którym momencie należy mieć wystarczająco dużo gotówki slam je jeden po drugim. Miej oko na swoje budynki w trakcie ataku, sprzedawać je, jeśli są one przeznaczone do zniszczenia temat (również z wyjątkiem budowy stoczni, które nie mogą być zastąpione), aby uzyskać pieniądze na nich zamiast tylko je traci. Miejsce i Gatling guns i Sam's w parach (co najmniej) z sposoby interlapping ognia. Chroń swój laser wieże z pewnego rodzaju obroną powietrzną. Steal jak wiele technologii z drugiej strony, jak to tylko możliwe, tak szybko jak to możliwe. AI będą ukierunkowane jest na wmd z ich BMR tak upewnij się, że twoje są budowane w czasach, gdy można uzyskać ich przed Get yours lol. Również użyć airstrike i innych rzeczy w tym samym czasie co BMR ataki, aby zapewnić ich knock out. Również w wielu płaszczyznach, nie będą budować BMR's aż do ich budowania, (nie jest to przypadek w ostatnich etapach gry), więc poczekać, aż ma znaczący wpływ na życie lub dodatkowe ataki przed zbudować twoje. To tylko początek. LOL I think I'll umieścić Tiberium Wars na moim nowym komputerze więc mogę zapamiętać więcej. EDIT: I nie ukończyli swój pierwszy punkt. Nie są zazwyczaj przez określoną liczbę ataku fal i po przetrwać te będzie pozostawiony samemu sobie, dzięki czemu można budować swoje siły i tylko zniszczyć wroga w swoim czasie wolnym. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam pierwszy, kuszony do zakupu aktualizacji .... lepiej być nie więcej pojazdów w nim jednak, thats co ostatnio brakowało i rozmiar map .....
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Dzięki, Bubba, I'll try niektórych, że i mrdaveyk więcej jest jednostek, ładunki z nich, wraz z 2 dodatkowych subfactions faction rzeczywistym dla każdego z jego własnej specjalności i jednostek. Ponadto, istnieją wielkie epickie jednostek, które, jeśli są stosowane prawidłowo, może uboju waszym wrogiem sama lol |
|
| |||
| |||
| I prawie odebrał ją dzisiaj Thingie kiedy wyszedł kupić nowy dysk twardy i STALKER Clear Sky. Dysk twardy prowadził mnie przenieść niż oczekiwał (300 zamiast 200), więc postanowił poczekać na dodatkowe gry lol. |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu zbudować bazę z przydziela z Tiberium górnicy, sorround go turrets i powietrza obrony następnie zbudować ogromnego wojska i whipe obecnie wroga za jednym razem. również ostrzejsze wrogami wysłać swams z zamachowców, aby zniszczyć ich turrets i rzeczy, które tworzą wrogów. |
![]() |
|
| Zakładki |