menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Command and Conquer 3: Kane je Wrath

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2008, 13:53
Darcu Skupina

Default Command and Conquer 3: Kane je Wrath

Má niekto hrať túto hru? A ak áno, ste dobrej, já hľadám niekoho, kto môže dať mi pár rád, ktoré majú byť schopní hrať lepšie, ako môžem docela ofternly zabiť čoskoro. (Som len hrať proti počítaču, ale hrať na stredne ťažkostiach (pre ľahké je to príliš jednoduché )) Ak si na ňu hrať a sú ochotní mi pomoct môžeš sa pozrieť na pár mojich hier? Ak môžete, môžete dajte mi vedieť, ako chcete, aby súbory poslal na vás, ako tieto fóra neumoľňuje formát súboru.

Vďaka

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 28. júla 2008, 05:27
Nový člen skupiny

Možná dont práce pre cc3. . Ale to funguje u ostatných C & C na ...
výkon / miniguns (alebo akéhokoľvek dôvodu delá) / kasární / tanky / lietadla ... :)
zabudli, ako je @ C & C 3 .. . Hopu, ale aj to druh pomoci .. ak nie .. niektoré ďalšie Peeps získali nejaké tipy pre ostatné C & C;)
Old 1. September 2008, 12:01
Darcu Skupina

I Nenašli hrali Wrath of Kane expanzie, ale já jsem hral všetky ostatné (vrátane C & C 3 Tiberium Wars, asi zmeškala Expanzná prepustenie lol). Mimochodom som hrať, je nasledovné:

Zistiť, koľko "vlny" útoku budete musieť na každej úrovni, a tak skoro, ako prvé sa objaví. Nie je tak dôležité, na predchádzajúcej úrovni ako v polovici škály a vyššiu úroveň.

Vybudovať dostatok obrany sa odraziť prvý útok, zatiaľ čo (s aspoň tecyhnology môžete odísť s), zatiaľ čo uchopením a ukladanie všetkých peňažných môžete. Vybudovať aspoň dva Tiberium spracovanie centra čo najskôr. Nerobte si starosti budovanie vyššiu úroveň tech budov, až po prvej vlne (ak je to možné, niektoré limity, čo musíte urobiť, je okamžite len prežiť) av tom momente by ste mali mať dostatok peňazí na přibouchnout je jeden po druhom.

Dávaj pozor na svoje budovy v priebehu útoku, predávať ich, ak sú o to byť zničený (a okrem výstavby lodenice, ktorá nemôže byť nahradená), takže dostanete peniaze pre nich miesto stráca len im.

Miesto Gatling zbrane a Sam, a to vo dvojiciach (minimálne) s možnosti interlapping ohňa. Chráňte svoj laserové veže s nejakým protivzdušnej obrany.

Ukradnúť toľko techniky na druhej strane, ak môžete, akonáhle je to možné.

AI sa zameria vám WMD to s ich zbraňami hromadného ničenia to tak, uistite sa, že tvoje sú postavené v čase, keď sa môžete dostať skôr, než sa im dostať vaše lol. Použiť aj letecký úder a iné dobroty v rovnakej dobe ako útoky zbraňami hromadného ničenia, aby zabezpečili, budete klopať ich von. Tiež v mnohých úrovniach, nebudú budovať svoje zbrane hromadného ničenia, kým vás to stavia ich, (čo nie je prípad v posledných fázach hry), tak počkajte, až budete mať značný vplyv na platnosť alebo niektoré ďalšie útoky, ako budete stavať vy.

To je len začiatok. LOL I think I'll dať Tiberium Wars na mojom novom počítači, abych mohl pamatovat viac.

EDIT: I neukončil svoju prvú časť. Tam obvykle je nastavený počet útoku vĺn a akonáhle prežiť tie, ktoré budú ponechané samy, takže si môžete vytvoriť svoje sily a len rozdrviť nepriateľa vo vašom voľnom čase.
Old 1. September 2008, 15:30
Darcu Skupina

Dostal som ten prvý, v pokušení kúpiť aktualizovať .... je lepšie byť viac vozidiel v ňom však, čo to je ten posledný chýbala a veľkosť mapy .....

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 2. September 2008, 03:11
Darcu Skupina

Vďaka, Bubba, uvidíme vyskúšať niektoré, že, a mrdaveyk, existuje viac jednotiek, načte z nich spolu s 2 extra subfactions za každý reálny frakcii s vlastným špeciality a jednotiek. Tiež existujú veľké epické jednotky, ktorá keď je správne, môže zabitie svojmu nepriateľovi sama lol
Old 9. septembra 2008, 12:56
Darcu Skupina

Skoro som si vybral to dnes Thingie, keď som vyšiel na kúpu nového pevného disku a STALKER Clear Sky. Pevný disk běžel mi ťah, než som očakávala (300 namiesto 200), tak som sa rozhodol počkať na ďalšiu hru lol.
Old 9. septembra 2008, 13:14
Darcu Skupina

Len som vybudovať základňu s prideliť z Tiberium baníkov, sorround s věžičkami a leteckej obrany potom vybudovať mohutnú armádu a whip sa nepriateľ naraz. aj pre tvrdšie nepriateľov posielať swams z bombardér zničiť ich věžičkami a veci, ktoré vytvárajú nepriateľov.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.