![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má niekto hrať túto hru? A ak áno, ste dobrej, já hľadám niekoho, kto môže dať mi pár rád, ktoré majú byť schopní hrať lepšie, ako môžem docela ofternly zabiť čoskoro. (Som len hrať proti počítaču, ale hrať na stredne ťažkostiach (pre ľahké je to príliš jednoduché
)) Ak si na ňu hrať a sú ochotní mi pomoct môžeš sa pozrieť na pár mojich hier? Ak môžete, môžete dajte mi vedieť, ako chcete, aby súbory poslal na vás, ako tieto fóra neumoľňuje formát súboru.Vďaka Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Možná dont práce pre cc3. . Ale to funguje u ostatných C & C na ... výkon / miniguns (alebo akéhokoľvek dôvodu delá) / kasární / tanky / lietadla ... :) zabudli, ako je @ C & C 3 .. . Hopu, ale aj to druh pomoci .. ak nie .. niektoré ďalšie Peeps získali nejaké tipy pre ostatné C & C;) |
|
| |||
| |||
| I Nenašli hrali Wrath of Kane expanzie, ale já jsem hral všetky ostatné (vrátane C & C 3 Tiberium Wars, asi zmeškala Expanzná prepustenie lol). Mimochodom som hrať, je nasledovné: Zistiť, koľko "vlny" útoku budete musieť na každej úrovni, a tak skoro, ako prvé sa objaví. Nie je tak dôležité, na predchádzajúcej úrovni ako v polovici škály a vyššiu úroveň. Vybudovať dostatok obrany sa odraziť prvý útok, zatiaľ čo (s aspoň tecyhnology môžete odísť s), zatiaľ čo uchopením a ukladanie všetkých peňažných môžete. Vybudovať aspoň dva Tiberium spracovanie centra čo najskôr. Nerobte si starosti budovanie vyššiu úroveň tech budov, až po prvej vlne (ak je to možné, niektoré limity, čo musíte urobiť, je okamžite len prežiť) av tom momente by ste mali mať dostatok peňazí na přibouchnout je jeden po druhom. Dávaj pozor na svoje budovy v priebehu útoku, predávať ich, ak sú o to byť zničený (a okrem výstavby lodenice, ktorá nemôže byť nahradená), takže dostanete peniaze pre nich miesto stráca len im. Miesto Gatling zbrane a Sam, a to vo dvojiciach (minimálne) s možnosti interlapping ohňa. Chráňte svoj laserové veže s nejakým protivzdušnej obrany. Ukradnúť toľko techniky na druhej strane, ak môžete, akonáhle je to možné. AI sa zameria vám WMD to s ich zbraňami hromadného ničenia to tak, uistite sa, že tvoje sú postavené v čase, keď sa môžete dostať skôr, než sa im dostať vaše lol. Použiť aj letecký úder a iné dobroty v rovnakej dobe ako útoky zbraňami hromadného ničenia, aby zabezpečili, budete klopať ich von. Tiež v mnohých úrovniach, nebudú budovať svoje zbrane hromadného ničenia, kým vás to stavia ich, (čo nie je prípad v posledných fázach hry), tak počkajte, až budete mať značný vplyv na platnosť alebo niektoré ďalšie útoky, ako budete stavať vy. To je len začiatok. LOL I think I'll dať Tiberium Wars na mojom novom počítači, abych mohl pamatovat viac. EDIT: I neukončil svoju prvú časť. Tam obvykle je nastavený počet útoku vĺn a akonáhle prežiť tie, ktoré budú ponechané samy, takže si môžete vytvoriť svoje sily a len rozdrviť nepriateľa vo vašom voľnom čase. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostal som ten prvý, v pokušení kúpiť aktualizovať .... je lepšie byť viac vozidiel v ňom však, čo to je ten posledný chýbala a veľkosť mapy .....
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka, Bubba, uvidíme vyskúšať niektoré, že, a mrdaveyk, existuje viac jednotiek, načte z nich spolu s 2 extra subfactions za každý reálny frakcii s vlastným špeciality a jednotiek. Tiež existujú veľké epické jednotky, ktorá keď je správne, môže zabitie svojmu nepriateľovi sama lol |
|
| |||
| |||
| Skoro som si vybral to dnes Thingie, keď som vyšiel na kúpu nového pevného disku a STALKER Clear Sky. Pevný disk běžel mi ťah, než som očakávala (300 namiesto 200), tak som sa rozhodol počkať na ďalšiu hru lol. |
|
| |||
| |||
| Len som vybudovať základňu s prideliť z Tiberium baníkov, sorround s věžičkami a leteckej obrany potom vybudovať mohutnú armádu a whip sa nepriateľ naraz. aj pre tvrdšie nepriateľov posielať swams z bombardér zničiť ich věžičkami a veci, ktoré vytvárajú nepriateľov. |