мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Наредба и освојити 3: Кане'с Јарост

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2008, 13:53
Донаторска Група

Default Наредба и освојити 3: Кане'с Јарост

Да ли је неко играти ову игру? А ако си ти тако било који добар, Ја сам хандсоме за некога ко ће ми дати неколико савета како би могли да играју боље као што сам се прилично рано убили офтернлы добити он. (Ја само играти против рачунара, али сам играти на средње тежине (на једноставан је начин превише лако )) Ако се играти и спремни да ми могу помоћи да имате поглед на пар мојих игара? Ако можете, можете јави ми како желите да се слика послата на вас, као ти форуми не дозвољавају облик датотеке.

Хвала

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 28 срп 2008, 05:27
Нови члан групе

можда не раде за цц3. . Али то ради за друге Ц & Ц-а ...
Мотор / минигунс (или било којој основи ТОПА) / касарне / танком / авиона ... :)
заборавили како је @ Ц & Ц 3 .. . Али ја га хоп врсту помоћи .. ако не .. неке друге пеепс неколико савета за добијање других Ц & Ц;)
Old 1. Сеп 2008, 12:01
Донаторска Група

Нисам играо гнев Кане експанзију, али сам играо све остало (укључујући и Ц & Ц 3 Тибериум Уарс, погодите пропустила сам Проширење релеасе лол). Како ја играју се следеће:

Израчунати колико "таласи" напада имате на свакој нивоу и да ускоро прва појављује. Није важно што се на раније нивое као мид ранге, а касније нивоима.

Изградите довољно одбрамбених офф у борби против напада, док је први (са најмање тецыхнологы можете изаћи на крај с), док граббинг и сачувајте све готовине можете. Градите барем два тибериум обраду центри у што краћем року. Не брините о изградњи виши ниво тецх зграде док након првог таласа (ако је могуће, неке нивоа сте то учинити одмах само да преживе) на којем времену требало да има довољно новца за залупити њима у једна за другом.

Пратити на Вашим објектима током напада, продавати их, ако су то бити уништен (добро осим изградње дворишта која не може бити замењена) па ћете добити новац за њих и уместо само губите их.

Унесите Гатлинг топове и и Сам'с у пару (на минимум) са авенуес оф интерлаппинг ватре. Заштитите свој ласерске куле са некакву протузрачне одбране.

Украду колико технологије са друге стране као што можете, што пре можете.

Тхе АИ ће циљам УМД вам је са својим УМД'с па проверите да ли су ваше изграђена у време кад можете добити на њих пре него они добити твој лол. Такође користити и остали артикли аирстрике у исто време као УМД напада како би се обезбедило њихово вам куцам оут. Такође у многим нивоима, они неће градити њихов УМД-а док се не изгради њих, (то није случај у последње фазе у игри), па сачекајте док имате повелики снагу или неки екстра напада пре него што градити твој.

Ово је само почетак. ЛОЛ Мислим да ћу ставити Тибериум Уарс на мом новом рачунару тако да не могу сетити више.

Едит: нисам комплетна моја прва тачка. Ту су обично скупа број напада таласа и након што они преживети ће вас сама лево, па тако можете и своје снаге и управо сломили непријатељску на разоноду.
Old 1. Сеп 2008, 15:30
Донаторска Група

ја је добио први, у искушењу да купе исправку .... постоје боље могу више возила у њему ипак, тај што је посљедња недостајало и величину карте .....

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 2. Сеп 2008, 03:11
Донаторска Група

Хвала, буббле, ја ћу пробати нешто од тога, и мрдавеык, има више јединица, оптерећења од њих, заједно са 2 помоћна субфацтионс за сваку реал фракција са својим сопственим специјалитети и јединица. Такође, постоје велике епске јединице, које, ако се користи исправно, може заклати ваш непријатељ себи лол
Old 9. септембар 2008, 12:56
Донаторска Група

И готово да се данас бере Тхингие кад сам изишао купити нови хард диск и Сталкер Цлеар Скы. Хард диск ми еарлы потез него што сам била трудна (300 уместо 200), па сам одлучила да чекају на екстра игра лол.
Old 9. септембар 2008, 13:14
Донаторска Група

Ја сам само изградити базу са раздати за тибериум рударе, сорроунд га турретс и ваздуха пријебоја затим изградити масивним војска и вањска ухипе непријатеља у једном покрету. и за тоугхер непријатеље послати суамс од бомбардере уништити њихову турретс и оно које стварају непријатеље.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц