![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herkesin bu oyun mu? Ben bana bazı ipuçları verebilir birisi olarak ben çok ofternly erkenden öldürdüler alabilirsiniz daha iyi oynamak için bir yer arıyorum Ve bu nedenle, herhangi bir iyi. (Sadece bilgisayar karşı oynamak, ama orta zorluk bu kadar kolay bir şekilde (üzerinde çok kolay oyun
)) Eğer bana benim oyun bir çift göz atabiliriz yardım ediyorsunuz bu oyun? Eğer olarak bu forumlar dosya biçimini izin vermez, beni nasıl dosyaları size gönderilmesini istiyorum biliyorum, izin verebilir.Teşekkürler Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| cc3 için belki dont iş. . ama diğer C & C's için çalışıyor ... güç / miniguns (veya herhangi bir yere topu) / kışla / tank / uçak ... :) unuttum nasıl @ c & c 3 .. . ama yardımcı i yaylanmak tür .. değilse .. başka peeps diğer C & C için bazı ipuçları elde;) |
|
| |||
| |||
| Ben Kane genişleme gazabı oynanır değil ama C & C 3 Tiberium Wars dahil tüm diğerlerinin (oynamıştır, ben Genişletme sürümü lol cevapsız tahmin). Ben oyun yolu ise şu: Her düzeyde ve saldırının nasıl birçok dalgalar "çıkışı Şekil olacak ne zaman ilk görünür. Olarak orta menzil ve sonra seviyeleri olarak önceki düzeyde önemli. Yeterli savunma oluşturmak ilk saldırıları defetmek sürece yok alabilirim en az tecyhnology () ise kapma ve tüm nakit tasarrufu ile. Mümkün olan en kısa sürede en az iki tiberium işleme merkezleri oluşturun. Ilk dalga sonra (eğer, hemen bunu yapmak için sadece) hayatta kalmak için bazı seviyeleri mümkün kadar teknoloji binalar yüksek bina hakkında merak etmeyin size bir başka sonra storm yeterli nakit olması gereken bir zaman. Eğer onlar hakkında hangi yerini olamaz İnşaat avlusunda (iyi) dışında bu nedenle onlar için yerine parayı sadece kaybetme imha edilmelidir kendi binasına saldırı sırasında, satmak bir göz atın. Yer mitralyöz silah ve Sam'in çift olarak minimum () interlapping Yangın yolları ile. Hava savunma bir tür ile lazer kuleleri koruyun. Çok teknoloji gibi diğer taraftan olabilir, en kısa sürede yapabilirsiniz Çelik. The AI size's wmd kadar emin senin bir zaman önce senin lol alırsan onlar alabilirsiniz yapıldığına yapmak ile wmd hedefleyecektir. Ayrıca wmd saldırıları ile aynı zamanda size onların nakavt sağlamak için airstrike ve diğer iyi kullanın. Ayrıca pek çok düzeyde, onlar önce sizin inşa kadar büyükçe bir kuvvet veya fazladan saldırılar var onların wmd's kadar, (bu oyunun son aşamada durumunda değildir) onlar inşa, bekleyin inşa etmez. Bu sadece bir başlangıç. LOL I yeni bilgisayarda çok daha fazla hatırlayabilir Tiberium Wars koymak olacaktır düşünüyorum. EDIT: Ben ilk önce tamamlanamadı. Genellikle olan saldırı dalgaları bir dizi sayı ve bir kez bu kadar yalnız siz ve kuvvetler inşa edebilirsiniz sadece boş bulunan düşman çarpıldıklarım sol olacak hayatta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i İlki, .... güncelleştirme satın almak ayartmıştı var Orada daha iyi bir araç olarak da, son olarak ne bir eksik ve haritalar boyutunu ..... that
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, Bubba, ben biraz bu deneyin edeceğiz ve mrdaveyk var daha birimleri ile her gerçek fraksiyonu için 2 ek subfactions ile bunların yükleri, birlikte kendi özellikleri ve birimleri's. Ayrıca, büyük destan birimleri, hangi, eğer doğru olabilir katliamı Düşmanın kendisini lol kullanılan |
|
| |||
| |||
| Neredeyse bugün Thingie zaman yeni bir sabit sürücü ve STALKER sifresiz Sky almak için dışarı çıktı o aldım. Sabit disk yani ekstra oyun lol refakât karar than I (300 yerine 200) bekliyordum bana hareket etti. |
|
| |||
| |||
| Ben sadece, turrets ve hava savunması ile daha sonra büyük bir ordu oluşturmak ve bir düşman dışarı whipe bu sorround tiberium madencilerin bir pay ile bir temel oluşturmak gidin. sert düşmanları da ve şeyler düşman yaratmak onların turrets yok etme bombacıları ve swams gönderin. |
![]() |
|
| Bookmarks |