![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь зіграти в цю гру? І якщо ви теж будь-який хороший, я шукаю людину, що може дати мені кілька порад, щоб мати можливість грати краще, як я можу отримати досить ofternly вбили на ранніх стадіях. (Я тільки грати проти комп'ютера, але я граю на середній складності (від легкого це занадто легкий
)) Якщо ви граєте, і готові допомогти мені ви можете подивитися на пару моїх ігор? Якщо є можливість, ви можете, дайте мені знати, як ви хочете файлів послав до вас, тому що ці форуми не дозволити формат файлу.Спасибо Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Може бути, Dont роботи cc3. . Але це працює для інших C & C's ... Влада / miniguns (або якому-небудь ознакою гармата) / казарми / цистерни / літаки ... :) Нагадаємо, як це @ C & C 3 .. . Хоп, але я його роду допомогу .. якщо немає .. Деякі інші визирає отримати деякі поради з іншим C & C;) |
|
| |||
| |||
| Я не грав Гнів Кейна розширення, але я грав всі інші (в тому числі C & C 3 Tiberium Wars, думаю я пропустив LOL Розширення випуску). Як я граю полягає в наступному: З'ясувати, скільки "хвилі" напад ви будете мати на кожному рівні і як скоро з'явиться перший. Не так важливо на ранніх рівнів у середині діапазону і пізніше рівнях. Накопичити досить обороні боротися з нападами в той час як перший (з найменшими tecyhnology можна зійти з рук), а захоплення і збереження всіх наявних можна. Побудувати принаймні двох центрів обробки Tiberium як можна швидше. Не турбуйтеся про створення вищого рівня технічного будівлі до закінчення першої хвилі (якщо це можливо, деякі рівні ви повинні зробити це негайно, щоб просто вижити) в цей час ви повинні мати досить готівки, щоб плескати їх одну за одною. Тримайте очі на будівлях під час нападу, продавати їх, якщо вони ось-ось будуть знищені (ну, за винятком будівництва двір, який не може бути замінене), щоб отримати за них гроші, а не просто втратити їх. Місце Гатлінга гармат і Сема і в парах (як мінімум) з направленням interlapping вогню. Захистіть ваші лазерні вежа з якоїсь ППО. Steal стільки технологій з іншого боку, як ви можете, як тільки можете. ІІ цільової ви ЗМЗ з їх зброї масового ураження тому переконайтеся, що ваш побудовані в той час, коли ви можете отримати їх, перш ніж вони отримають ваші LOL. Також за допомогою нанесення удару і інших властивостей, в той же час, як нападу зброї масового знищення, щоб забезпечити Вам стук їх Out. Крім того, на багатьох рівнях, вони не будуть будувати свої зброї масового знищення, поки ви будуєте їх, (це не відноситься до останньої стадії гри), так що чекати, поки у вас є значні сили або якого-небудь додаткових атак, перш ніж побудувати ваше. Це тільки початок. LOL я думаю, я покладу Tiberium Wars на новий комп'ютер, щоб я міг запам'ятати більше. EDIT: я не закінчив моє перше зауваження. Там, як правило, певне число атак хвилі і як тільки ви вижити цим ви його залишили в спокої, щоб ви могли побудувати свої сили і просто розгромити противника на дозвіллі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я перший, спокусі купити оновлення .... там краще більше автомобілів в ньому, хоча, Thats, що останній не вистачало і розміри карт .....
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, Bubba, я постараюся деякі з цього, і mrdaveyk, більше одиниці, завантажує з них, поряд з 2 додаткових subfactions для кожного речового фракцію з його власної спеціальностей і підрозділів. Крім того, існують великі підрозділи епос, який, при правильному застосуванні, може забивати ваш ворог сам LOL |
|
| |||
| |||
| Я майже взяв її Thingie сьогодні, коли я вийшов, щоб купити новий жорсткий диск і STALKER Clear Sky. Жорсткий диск побіг мені рухатися, ніж я очікував (300 замість 200), тому я вирішив почекати на додатковий LOL гру. |
|
| |||
| |||
| Я просто побудувати базу виділити з Tiberium шахтарів, sorround його з вежами і ППО потім створити численну армію і whipe ворога за один раз. Також для жорстких вороги відправити swams бомбардувальників, щоб знищити своїх баштах і те, що створює ворогів. |