![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Добре ... аз съм се отчаяно за Warhammer зората на война: Антология (PC), но аз искам да го видя и да го за малко, преди да го купя. Най-ниската цена Намерих онлайн е € 15,92, тук. Цената е ОК. Проблемът е, че не би искал да го закупите онлайн, тъй като аз съм задокеански студент от Румъния, и бих искал да си взема ДДС обратно, когато напускат Великобритания:) Ако си купя от онлайн магазин не мога да го върна.
Аз съм в момента учи в Оксфорд, но аз съм желание да отида в Лондон, както и само за да провери това. Така че ако някой има някаква идея, в която магазин мога да видите Warhammer зората на война: Антология (PC), моля, отговорете:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Игра, Аргос, Woolworths, (Голяма) Теско др ... там са милиони.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Забранени потребители и на около 4 месеца стар
|
|||
|
|||
|
О, да ... и там е губене на време ...
|
|||
|
|||
|
Има няколко пункта въпреки че аз spose ..
|
|||
|
|||
|
Аха, предполагам, така че ...
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL и тук, мислех, че това е неотдавнашното C & C темата ..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Не. Но и аз помислих, че е моя тема, когато имам електронна поща казвам, че е отговорил LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Какво объркващо живота ние всички имаме ..
|
|||
|
|||
|
Твърде много начини да имат същото значение в заглавието
|