![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει ... έχω αρχίσει απελπιστική για το warhammer Dawn of War: Anthology (PC), αλλά θέλω να το δω και να το παίξετε για λίγο πριν να το αγοράσει. Η χαμηλότερη τιμή που βρήκα online είναι £ 15.92, εδώ. Η τιμή είναι εντάξει. Το πρόβλημα είναι που δεν θέλω να το αγοράσει από το online είμαι Oversea φοιτητή από τη Ρουμανία, και θα ήθελα να μου ΦΠΑ πίσω όταν φύγω UK:) Εάν αγοράσω από ένα online κατάστημα, δεν μπορώ να πάρετε πίσω. Είμαι σήμερα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αλλά είμαι πρόθυμος να πάει στο Λονδίνο και μόνο για να το ελέγξουμε. Έτσι, αν κάποιος έχει μια ιδέα στο κατάστημα που μπορώ να δω το warhammer Dawn of War: Anthology (PC), παρακαλώ απαντήστε:) |
|
| |||
| |||
| Το παιχνίδι, το Άργος, Woolworths, (Μεγάλη) Tesco ... κλπ. υπάρχουν εκατομμύρια.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Banned μέλη και περίπου 4 μήνες
| |||
| |||
| Ναι ... καλά εκεί ήταν χάσιμο χρόνου ...
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Έχεις μερικά σημεία αν και spose ..
|
| |||
| |||
| Ναι, νομίζω ναι ... |
|
| |||
| |||
| LOL εδώ και νόμιζα ότι αυτό ήταν η πρόσφατη C & C νήμα .......... |
|
| |||
| |||
| Όχι. Αλλά επίσης ήταν το θέμα μου, όταν πήρα ένα e-mail λέγοντας ότι απάντησε στην lol |
|
| |||
| |||
| Τι σύγχυση ζωή έχουμε όλοι ..
|
| |||
| |||
| Πάρα πολλοί τρόποι που έχουν την ίδια έννοια στον τίτλο |