![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ... ja sam uzimajući očajne o Warhammer zore of War: Antologija (PC), ali želim vidjeti i igrati se malo prije nego što sam ga kupiti. Najniža cijena nađoh online £ 15.92, ovdje. Cijena je OK. Problem je, zelim da se ne kupuju online jer sam preko student iz Rumunije, a ja bih da se moje PDV natrag kad sam ostaviti UK:) Ako kupujete iz online shop ne mogu dobiti natrag. Ja sam trenutno na Oxfordu studirao, ali sam spremna ići u London, te pravedan to ček Internet vanjska strana. Dakle, ako itko ima ideju dućan u kojem mogu vidjeti Warhammer zore of War: Antologija (PC) molim odgovor:) |
|
| |||
| |||
| Igra, argos, Woolworths (Veliko) Tesco ... itd. postoje milijuni.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zabranjen članova i oko 4 mjeseca stara
| |||
| |||
| Oh yeah ... dobro je bilo traćenje vremena ...
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Imaš nekoliko bodova iako sam spose ..
|
| |||
| |||
| Yep, I guess so ... |
|
| |||
| |||
| LOL a ovdje sam mislio to je bio nedavni C & C thread .......... |
|
| |||
| |||
| Nope. Ali i ja mislio to je bio moj topic kada sam dobio e-mail kazivanje je odgovorio da lol |
|
| |||
| |||
| Što zbunjuju svi smo se živi ..
|
| |||
| |||
| Previše načine koji imaju isto značenje u naslovu |