![]() |
|
| |||
| |||
| אוקיי ... אני מקבל נואש על Warhammer Dawn of War: אנתולוגיה (PC) אבל אני רוצה לראות את זה לשחק אותה קצת לפני שאני קונה את זה. את המחיר הנמוך ביותר שמצאתי מקוון הוא £ 15.92, כאן. המחיר הוא בסדר. הבעיה היא שלא הייתי רוצה לקנות את זה באופן מקוון מאז אני סטודנט oversea מ רומניה, ואני רוצה לקבל את המע"מ בחזרה כשאני לעזוב בריטניה:) אם אני קונה מ חנות מקוונת אני לא יכול לקבל אותו בחזרה. כרגע אני לומד בבית אוקספורד, אבל אני מוכן לנסוע ללונדון גם כן, רק כדי לבדוק את זה. אז אם למישהו יש רעיון לחנות שבה אני יכול לראות את Warhammer Dawn of War: אנתולוגיה (PC) אנא השב:) |
|
| |||
| |||
| המשחק Argos, Woolworths, (גדול) Tesco ועוד ... יש מיליונים.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מגורש חברים ועל בן 4 חודשים
| |||
| |||
| אה כן ... גם שם היה בזבוז של זמן ...
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| יש לי כמה נקודות למרות שאני spose ..
|
| |||
| |||
| כן, אני מניחה ... |
|
| |||
| |||
| LOL והנה אני חשבתי שזה האחרון C & C פתיל .......... |
|
| |||
| |||
| לא. אבל גם אני חשבתי שזה היה הנושא שלי כשהגעתי דואר אלקטרוני אומר שזה ענה ל LOL |
|
| |||
| |||
| מה מבלבל חיי כולנו צריכים ..
|
| |||
| |||
| יותר מדי דרכים נתקל באותה משמעות בכותרת |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעטפת פקודה | icu222much | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 26 ינואר 2009 21:57 |
| שורת פקודה סורק | pete21 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 6 אוקטובר 2008 09:16 |
| פיקוד ו לכבוש 3: Kane's הזדעפות | thingie2 | PC & קונסולת משחקים | 6 | 9 ספטמבר 2008 13:14 |
| הדפדפן מלחמות | serverguy | PC & קונסולת משחקים | 3 | -10 יולי 2008 13:32 |
| פיקוד ו לכבוש הגנרלים | mxmad32 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 29 נובמבר 2007 21:39 |
| שרשרת כלים | |
| |