![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobra ... Ja zaczyna desperacko o Warhammer Dawn of War: Antologia (PC), ale chcę zobaczyć i odtworzyć go na trochę, zanim ja kupić. Najniższa cena znalazłem w Internecie to £ 15.92, tu. Cena jest ok. Problemem jest to, chciałbym, aby nie kupić online od Jestem zamorski studentów z Rumunii, i chciałbym, aby moje VAT wstecz kiedy opuszczają UK:) Jeśli mogę kupić od sklep internetowy I can't get it back. Jestem obecnie w Oxfordzie studiuje, ale ja jestem skłonny, aby przejść do Londynu i tylko check it out. Więc jeśli ktoś ma pomysł, w którym sklepie mogę zobaczyć Warhammer Dawn of War: Antologia (PC) odpowiedz:) |
|
| |||
| |||
| Gra, Argos, Woolworths (Wielki) Tesco ... itp. są miliony.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Banned członków i około 4 miesięcy
| |||
| |||
| Oh yeah ... również nie było stratą czasu ...
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Masz kilka punktów choć spose ..
|
| |||
| |||
| Tak, tak myślę ... |
|
| |||
| |||
| LOL i tutaj myślałem tego była ostatnia C & C wątku .......... |
|
| |||
| |||
| Nope. Ale myśli także to był mój temat, kiedy dostałem e-mail mówiąc to odpowiedział lol |
|
| |||
| |||
| Co mylące życiu wszyscy mamy ..
|
| |||
| |||
| Zbyt wiele sposobów mające takie samo znaczenie w tytule |