![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak jo ... jsem zoufalá dostať o Warhammer Dawn of War: Anthology (PC), ale chcem to vidieť a hrať ju trochu prv, než som si ju kúpili. Najnižšiu cenu som našiel online je 15,92 libier, tady. Cena je ok. Problém je, by som chcel nie je to kúpiť online, pretože som Oversea študentov z Rumunska, a rád bych, aby mi DPH späť, keď som dovolenku UK:) Ak si kúpiť z online shop I can't get to staré. Já jsem v súčasnosti študuje na Oxforde, ale som ochotný ísť do Londýna i len pozrieť. Takže ak má niekto nápad, v ktorom obchode vidím Warhammer Dawn of War: Anthology (PC) odpovedzte prosím:) |
|
| |||
| |||
| Hra, Argos, Woolworths (Veľkú) Tesco ... atď existujú milióny.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Banned členov a asi 4 mesiace staré
| |||
| |||
| Ach jo ... aj tu bola strata času ...
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Mám niekoľko miest když jsem spose ..
|
| |||
| |||
| Jo, asi jo ... |
|
| |||
| |||
| LOL a já myslel, že je to v C & C AKTUÁLNA vlákno .......... |
|
| |||
| |||
| Nie. Ale som tiež myslela, že to bola moja tému, keď som dostal e-mail rčení bolo odpovedala lol |
|
| |||
| |||
| Aký omyl života my všetci máme ..
|
| |||
| |||
| Príliš mnoho spôsobov, ako majú rovnaký význam v názve |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Command Shell | icu222much | Operačné systémy Windows | 6 | 26 január 2009 21:57 |
| Príkazový riadok | pete21 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 6. októbra 2008 09:16 |
| Command and Conquer 3: Kane je Wrath | thingie2 | PC a herné konzoly | 6 | 9. septembra 2008 13:14 |
| Browser Wars | serverguy | PC a herné konzoly | 3 | 10. júl 2008 13:32 |
| Command and Conquer Generals | mxmad32 | PC a herné konzoly | 1 | 29. november 2007 21:39 |
| Thread Tools | |
| |