![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок ... ја сам узимајући очајни о Уархаммер зоре оф Уар: Антологија (ПЦ), али желим видети и играти се мало пре него што сам га купити. Најнижа цена нађе онлине £ 15.92, овде. Цена је ОК. Проблем је, зелим да се не купују онлине јер сам преко студент из Румуније, а ја бих да се моје ПДВ назад кад сам оставити УК:) Ако купујете из онлине схоп не могу да повратим. Ја сам тренутно на Оксфорду студирао, али сам спремна да иде у Лондон, те праведан за провјерити то вањска страна. Дакле, ако ико има идеју дућан у којем могу да видим Уархаммер зоре оф Уар: Антологија (ПЦ) молим одговор:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игра, аргос, Уоолуортхс (Велико) Тесцо ... итд постоје милиони.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аустин чланова и око 4 месеца стара
| |||
| |||
| Ох ыеах ... добро је било траћење времена ...
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Имаш неколико бодова иако сам спосе ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Ыеп, И гуесс со ... |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ а овде сам мислио то је био недавни Ц & Ц тхреад .......... |
|
| |||
| |||
| Нопе. Али и ја мислио то је био мој топиц када сам добио е-маил казивање је одговорио да лол |
|
| |||
| |||
| Шта збуњује сви смо се живи ..
|
| |||
| |||
| Превише начине који имају исто значење у наслову |