![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ... Я отримую відчайдушні про Warhammer Dawn війни: Антологія (PC), але я хочу бачити його і грати його трохи, перш ніж купувати його. Найнижча ціна, яку я знайшов онлайн становить £ 15,92, тут. Ціна ОК. Проблема Я не хотів би придбати його в Інтернеті, тому що я закордонний студент з Румунії, і мені б хотілося отримати ПДВ назад, коли я залишу ВЕЛИКОБРИТАНІЯ:) Якщо я купую від інтернет-магазині я не можу отримати його назад. В даний час я в Оксфорд вчитися, але я готовий поїхати в Лондон, а просто перевірити його. Так що якщо хто-небудь має уявлення, в якому магазин я бачу Warhammer Dawn війни: Антологія (PC), будь ласка, відповідь:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гра, Аргос, Woolworths, (велика) Tesco ... і т.д. є мільйони.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Banned членів і близько 4 місяців
| |||
| |||
| Ах, да ... Ну ось це марна трата часу ...
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Отримав кілька моментів, хоча я SPOSE ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, я думаю, так що ... |
|
| |||
| |||
| LOL І тут я подумав, що це стало недавнє C & C потоку .......... |
|
| |||
| |||
| Ні. Але я думала, що це моя тема, коли я отримав електронною поштою сказав, що це відповідь на LOL |
|
| |||
| |||
| Яка омана життя у всіх нас є ..
|
| |||
| |||
| Занадто багато мати таке ж значення у назві |