![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobře jsem náhodou seděl na jedné z mých C & C generálů disků a prasklo to
Takže já si půjčit přátel a zkopíruje všechny soubory z CD, převede je na ISO pomocí magie iso a pak spálil iso na disk také s použitím magie iso. Je instalována v pořádku, ale při pokusu o spuštění hry se říká, že nesprávné cd Co se děje? Můj systém: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mx. Mate. Uvědomuješ si to spadá pod hlavičkou softwarového pirátství a nějakou radu dáváme by mohly být použity pro jiné účely? Jste cenným členem, a já nebudu obtěžovat upozorňuje vás na pravidla fóra, protože je znáte. Zavírat toto vlákno.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozdělení při použití příkazového řádku | vagany | Operační systémy Windows | 1 | 16. června 2009 07:54 |
| Command Shell | icu222much | Operační systémy Windows | 6 | 26 leden 2009 21:57 |
| Příkazová řádka | pete21 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 6. října 2008 09:16 |
| Command and Conquer: 3 Tiberium Wars (PC) | sally5027 | PC a herní konzole | 9 | 5. října 2008 07:58 |
| Command and Conquer 3: Kane je Wrath | thingie2 | PC a herní konzole | 6 | 9. září 2008 13:14 |
| Thread Nástroje | |
| |