![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά λάθος Σάβ σε ένα από C & C μου στρατηγών δίσκους και έσπασε το
Ώστε να δανειστώ μία φίλους και αντιγράφονται όλα τα αρχεία από το CD, το οποίο μετατράπηκε σε αυτούς που χρησιμοποιούν το πρότυπο ISO Magic ISO και στη συνέχεια έκαψαν το iso σε ένα δίσκο, επίσης, χρησιμοποιώντας μαγεία iso. Εγκαθίσταται πρόστιμο, αλλά όταν προσπαθώ να εκτελέσετε το παιχνίδι που λέει εσφαλμένη cd Τι γίνεται;; Το σύστημά μου: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mx. Mate. Μπορείτε να αντιληφθούν αυτό εμπίπτει στην κατηγορία της πειρατείας λογισμικού, καθώς και κάθε συμβουλή που δίνουμε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς; Είστε ένα πολύτιμο μέλος και είμαι δεν πρόκειται να σας ενοχλώ επισημαίνοντας στους κανόνες φόρουμ γιατί τους γνωρίζω. Πρέπει να κλειδώσετε αυτό το νήμα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαμέριση με χρήση εντολών | vagany | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 16 Ιουν 2009 07:54 |
| Command Shell | icu222much | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 26 Ιαν 2009 21:57 |
| Command line σαρωτή | pete21 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 6 Οκτ 2008 09:16 |
| Διοίκηση και Κατακτήστε: 3 Tiberium Wars (PC) | sally5027 | PC & Console Gaming | 9 | 5 Οκτ 2008 07:58 |
| Διοίκηση και Κατακτήστε 3: Kane της Wrath | thingie2 | PC & Console Gaming | 6 | 9ο Σεπ 2008 13:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |