![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já chci jen vědět, které počítačové hry se vám všem líbí? Důl je Mario. ![]() Díky Imanuel4u |
|
| |||
| |||
| No i když hrají CoD4 někdy iim ment se pracuje jako rychle dostat na Až budu mít volnou týdnu i koupit wow účet úrovni a prodat jej za účelem dosažení zisku i také zachovat ontop z mých přátel, a pokud se dostanete multiplayerové hry (left4dead) budu si to taky a hrát s nimi |
|
| |||
| |||
| Já osobně rád Team Pevnost 2. Hraju to hodně, hodně přátel, jsou to taky. I don't like singleplayer hry moc. Po dokončení jednou, podruhé prostřednictvím je obvykle nuda.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediným opravdu hrát hry jsou Grid a BF2142, koupil GTAIV ale nemůže hrát, dokud jsem ještě dokončit můj upgrade!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Také jsem rád PC-Man moc. |
|
| |||
| |||
| Nesnáším singleplayer hraní her |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| DDR (Dance Dance Revolution) pro počítačové hry | kathymer | PC a herní konzole | 0 | 13 června 2009 22:52 |
| Bude můj počítač Spustit tuto hru? | roulette450 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 23. Září 2008 13:31 |
| Herní Problém: Počítač mrznoucí | Rude | Obecné Hardware Chat | 7 | 30. ledna 2008 08:36 |
| Může hra řadič ovládání počítače? | Eliáš | Obecné Hardware Chat | 1 | 27. prosinec 2007 03:44 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herní konzole | 1 | 21. října 2006 10:08 |
| Thread Nástroje | |
| |